Avantajele sitelor industriale de la Vibrotest

Avantajele sitelor industriale de la VibrotestCare sunt domeniile in care se utilizeaza sitele industriale? De la minerit, domeniu care nu poate exista fara o filtrare corespunzatoare a materiei prime cu ajutorul sitelor speciale, si pana la industria farmaceutica, industria chimica si cea alimentara, sitele sunt accesorii indispensabile. De ce? Deoarece toate aceste domenii lucreaza cu produse ce trebuie sa aiba un nivel ridicat de puritate.

In special, industria alimentara necesita o filtrare corespunzatoare a materiei prime. Cum ar fi sa te apuci de facut o prajitura, iar in pachetul de faina, pe care abia ce l-ai desfacut, sa gasesti boabe de grau, neghina sau alte impuritati? Lichidele, precum apa potabila, uleiul sau laptele, necesita si ele o filtrare impecabila pentru a ajunge cat mai curate pe mesele oamenilor de pretutindeni.

Cum se realizeaza filtrarea industriala? Cu ajutorul sitelor industriale. De unde se pot achizitiona astfel de filtre? De la Vibrotest!

Site industriale de calitate numai de la Vibrotest!

Daca te intrebi cine este Vibrotest, afla ca aceasta companie din Bucuresti este una cu renume si experienta de peste 20 de ani in domeniu. Ea distribuie, instaleaza si monitorizeaza echipamente industriale.

De asemenea, Vibrotest iti face si instruirea pentru toate produsele si utilajele pe care le cumperi de la aceasta, deoarece este important sa le utilizezi corespunzator pentru a avea parte de calitate, dar si de eficienta maxima pentru un timp cat mai indelungat.

Sitele industriale comercializate de catre Vibrotest prezinta o serie de avantaje printre care trebuie sa enumeram:

– Se utilizeaza in mai multe tipuri de industrii;

– Elimina chiar si cele mai mici impuritati, chiar daca acestea nu se pot vedea cu ochiul liber;

– Sunt site dese si de calitate;

– Sunt alcatuite din materiale ce nu interactioneaza cu substantele pe care le filtreaza, nemodificandu-le proprietatile;

– Sunt deosebit de rezistente;

– Sunt alcatuite din inox de calitate sau din poliamida;

– Au un format standard si sunt dedicate anumitor aplicatii;

– In cazul in care ai nevoie de un alt tip de dimensiune, Vibrotest iti realizeaza exact sita de care ai nevoie;

– Iti permit sa respecti standardele in vigoare in ceea ce priveste puritatea anumitor produse din industrie.

Cum aleg sita potrivita?

In functie de materialul care trebuie filtrat, dar si de tehnologie, sitele pot si trebuie sa difere. Dar ce te faci cand nu stii ce fel de sita ai nevoie? Nu exista, din pacate, o metoda absoluta de calcul, insa poti sa te ghidezi dupa cateva informatii esentiale care te vor ajuta:

1. Caracteristicile materialului sortat. Trebuie sa iei mereu in calcul raportul granulometric de la intrare, dar si cantitatea de material care iti intra la un moment dat. Nu uita sa Avantajele sitelor industriale de la Vibrotest1apreciezi tipul materialului si duritatea lui, umiditatea, proportia de argila sau alt gen de impuritati pe care il poate contine.

2. Caracteristicile echipamentului de sortare. Sunt importante tipul de sortator, tipul miscarii de vibratie, dar si frecventa si amplitudinea. Dimensiunea si numarul sitelor utilizate sunt si ele factori importanti. Se iau in calcul chiar si metodele de fixare ale sitelor.

3. Descrierea procesului de sortare. Importante sunt sortarea si limita de sortare, dar si problemele curente.

4. Descrierea sitelor. Este vital tipul suprafetei de sortare, daca este vorba de metal sau alt gen de material, de marimea ochiului, dar si diametrul sarmei, cat si sistemul de fixare al sitelor.

Daca vrei sa ai parte de calitate, alege site industriale Vibrotest. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele Vibrotest? Suna la numarul 0213-194.828 si 0741-122.221 sau trimite un e-mail pe adresa office@vibrotest.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro.