Avantajele noului Ford Transit Jumbo de la Inchiriericamionete.ro

shutterstock_92132746-2804282_330x220Doresti sa efectuezi un transport de marfa in deplina siguranta, fara prea mari batai de cap? Daca ai de transportat marfa doar din cand in cand, ideal ar fi sa te orientezi inspre o autoutilitara. Si pentru ca nu este deloc rentabil sa cumperi una, de vreme ce tu transporti cate ceva doar o data pe luna, cel mai bine, in acest caz, este sa apelezi la serviciul de inchiriere al unei autoutilitare.

Pentru persoane, bunuri sau marfuri de orice dimensiune, autoutilitara Ford Transit Jumbo este ideala. Si cum tu-ti doresti o capacitate mare de incarcare pentru autoutilitara pe care vrei sa o inchiriezi, trebuie sa stii ca noul Ford Transit Jumbo iti indeplineste aceasta conditie esentiala cu ajutorul plafonului sau ce poate fi ridicat, astfel incat si cele mai inalte marfuri isi gasesc loc foarte usor.

De unde inchiriezi o astfel de autoutilitara? De pe Inchiriericamionete.ro. Aceasta companie are in parcul sau auto numai camionete din marca Ford Transit, deoarece are incredere deplina in aceasta. Cum se explica acest lucru? Datorita dotarilor deosebite, care fac din Ford Transit una dintre cele mai bune autoutilitare pe care le poti gasi, la ora actuala, pe piata.

Ford Transit Jumbo – un partener pe cinste pentru orice fel de transporturi

 Autoutilitara Ford Transit Jumbo este disponibila in doua modele:

  1. Ford Transit Jumbo cu rotile din spate simple. Acest model are o lungime de incarcare de 4.122 mm, iar spatiul pentru depozitare atinge 14.3 metri cubi, ceea ce insemna o capacitate de pana la  5 europaleti. Greutatea maxima pe care o poti incarca in aceasta autoutilitara este de 1.301 kg. Modelul are tractiune pe spate, iar usa din spate se poate deschide pana la 256 de grade. Una peste alta, acest model este ideal pentru transportul de marfuri.
  2. Ford Transit Jumbo cu rotile din spate duble. Ca si in cazul primului model, cel de-al doilea are o lungime de incarcare de 4.122 mm, spatiu de incarcare de 14.3 metri cubi, tractiune pe spate si deschiderea usii din spate de 256 de grade. Diferenta consta in faptul ca poti incarca o greutate de pana la 2.253 de kg, ceea ce inseamna un spatiu disponibil pentru 4 europaleti. Diametrul de bracaj este de 13.3 m.

Ambele modele beneficiaza si de urmatorul pachet de siguranta, care este compus din:

–          Motorul autoutilitarei are un dispozitiv de protectie anti-furt, care va  zadarnici toate eforturile vreunui hot mult prea curios;

–          Inchiderea autoutilitarei este centralizata si se realizeaza si de la distanta. De asemenea, este dotata cu incuietori protejate, care sunt prevazute si cu armaturi;

–          Beneficiezi si de 2 chei ce pot fi incarcate automat;

–          Capota se deblocheaza numai cu ajutorul cheii;

–          De asemenea, sistemul de protectie al autoutilitarei are si o broasca incorporata.

Toate aceste masuri de precautie sunt luate pentru ca hotii sa nu te ia niciodata prin surprindere si apoi sa platesti tu toate pagubele ivite, deoarece, in fond, autoutilitara Ford Transit Jumbo este inchiriata si raspunzi in fata companiei ce ti-a pus-o la dispozitie.