Avantaje sisteme pluviale de la Panoterm

Case fara sisteme pluviale nici ca s-au pomenit. Nu vorbim despre vreun moft sau despre o moda ciudata, ci despre o necesitate. Ce este un sistem pluvial? Este un ansamblu de elemente si imbinari, care permit scurgerea si colectarea apei de ploaie de pe acoperis. Se stie ca apa de ploaie produce, in timp, degradarea locuintelor si, tocmai de aceea, un sistem pluvial te ajuta sa ai grija in mod corespunzator de investitia facuta.

Din ce sunt alcatuite aceste sisteme pluviale?

 

Avantaje sisteme pluviale de la PanotermUn sistem pluvial are, de regula, o forma trapezoidala, astfel incat ulucele si jgheaburile sa fie amplasate corespunzator. Burlanele au forma dreptunghiulara si prezinta nervuri pentru dilatare.

Un sistem pluvial eficient este construit din acelasi tip de tabla din care a fost construit si acoperisul casei tale. Practic, acest sistem se instaleaza deodata cu acoperisul. Este de preferat sa se pastreze culoarea sistemului pluvial in aceeasi nuanta cu cea a acoperisului, insa se poate opta pentru nuante diferite, complementare sau dupa gustul fiecarui client in parte.

De regula, un sistem pluvial este alcatuit din urmatoarele componente:

– Un burlan foarte lung si drept si accesoriile necesare montarii acestuia: bratara burlan, cot in forma de S si cot de evacuare, in partea de jos, si bratara burlan si cot normal, in partea de sus;

– Colector de apa;

– Jgheaburi;

– Capac jgheab;

– Carlig de prindere pentru jgheaburi;

– Imbinare jgheaburi;

– Colt mare interior;

– Colt mare exterior;

– Colt mic interior;

– Colt mic exterior.

Avantaje sisteme pluviale

 

Sistemele pluviale alcatuite din burlane si jgheaburi nu sunt noi in tara noastra, ci se practica de foarte multi ani, dovedindu-si utilitatea. Astfel, printre avantajele acestor sisteme trebuie sa amintim de:

– Montarea si asamblarea se face usor si intuitiv;

– Asigura drenare eficienta pe timp de ploaie, indiferent ca este vorba despre o furtuna sau o ploaie usoara de vara;

– Partile componente sunt precis dimensionate si sunt perfect etanse;

– Sunt fabricate din materiale deosebit de rezistente;

– Sunt rezistente la vant, la socuri mecanice si la rupere;

– Rezista cu brio la coroziune si la actiunea nefavorabila a razelor UV;

– Au un design atractiv si se potrivesc cu intreg acoperisul casei;

– Au durata de viata lunga.

Sisteme pluviale de la Panoterm

 

Pentru calitate 100% garantata, apeleaza si tu la Panoterm si la sistemele comercializate de aceasta companie, sisteme confectionate din tabla zincata, care a fost prevopsitaAvantaje sisteme pluviale de la Panoterm1.

Aceste sisteme sunt dedicate, in special, halelor industriale, deoarece se potrivesc cel mai bine cu panourile termoizolante, asa numite sandwich. Deoarece in acest caz suprafata acoperisurilor este foarte mare, este nevoie si de un jgheab colector foarte mare, iar Panoterm are exact solutia potrivita pentru tine.

Sistemele pluviale puse la dispozitia ta de catre Panoterm vin in culori diferite, iar tu poti alege in functie de preferinte. Sunt si rezistente, avand un aspect estetic elegant. Rezista socurilor mecanice specifice, impotriva coroziunii si au o durata de viata indelungata.

Deci, daca ai nevoie de sisteme pluviale de mari dimensiuni, Panoterm stie exact ce-ti trebuie!

Daca vrei sa ai parte de calitate, alege sisteme pluviale de la Panoterm. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele Panoterm? Pentru detalii, suna la numarul 0332-411.808 sau trimite un e-mail pe adresa office@panoterm.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro.