Avantaje carucioare cu landou

Ce sa fie, carucioare standard sau carucioare multifunctionale? Daca vrei sa impusti doi iepuri dintr-o lovitura, atunci alege carucioare cu landou. Acestea au o multime de avantaje pe care te invitam sa le descoperim impreuna.

Top 15 avantaje carucioare cu landou

 

Avantaje carucioare cu landouCarucioare cu landou sunt acele carucioare pentru copii, 2 in 1. La baza au caruciorul standard – poti sau nu sa rabatezi spatarul caruciorului – si landoul, deci 2 piese principale care-ti vor oferi numeroase avantaje:

1. Bebelusul tau se afla in deplina siguranta in landou. Suportul este perfect plan, astfel incat spatele bebelusului sta drept, iar coloana nu ii va fi afectata;

2. Poti folosi landoul si pe post de scoica, deoarece este prevazut cu accesorii care-ti permit sa-l asiguri in trafic cu ajutorul centurilor de siguranta;

3. Spatarul landoului poate fi reglat, deci poate fi folosit chiar si atunci cand bebelusul a crescut si-si poate sustine singur capsorul;

4. Un astfel de carucior se poate intrebuinta cu succes in primii 2 sau 3 ani de viata;

5. Ofera confort maxim si siguranta copilului tau in timpul deplasarii;

6. Sunt fiabile si se manevreaza foarte usor;

7. Se pot spala foarte usor;

8. Gasesti de cumparat zeci de modele dintre cele mai colorate si mai potrivite pentru copiii mici;

9. Sunt mutifunctionale, sunt sigure si rezistente, au sasiu puternic;

10. Sunt practice si usoare;

11. Sunt realizate din materiale de buna calitate;

12. Au numeroase accesorii;

13. Prezinta saltea incorporata foarte confortabila pentru bebe;

14. Se imping usor, deci sunt ideale pentru plimbarile lungi prin parc;

15. In interiorul acestui carucior bebe este protejat de vant, ploaie sau frig.

Carucioare cu landou, varietate si preturi bune, gasesti la Magazinul Mamicilor

 

Se stie ca mamicile duc o acuta lipsa de timp. Crezi ca au ele vreme sa ia la rand toate magazinele din oras pentru a gasi carucioare cu landou ideale pentru bebe? Pentru ele este mai Avantaje carucioare cu landou1simplu sa se aseze comod in fata calculatorului – intre 2 somnuri ale bebelusului, dar cu urechea mereu ciulita pentru a intercepta orice foiala -, sa rasfoiasca paginile unui magazin online, sa citeasca caracteristicile, sa-si faca un cont de utilizator si sa plaseze comanda online. Rapid, in maxim 5 minute ai expediat toata comanda.

Daca nu te poti decide asupra modelului, salveaza magazinul in Bookmarks si cand vine sotul acasa “procesati” impreuna informatia. Bazeaza-te pe intuitia lui masculina si pe simtul lui practic, el va sti exact care este modelul potrivit.

Deci, care este acest magazin online de unde poti si tu cumpara un carucior 2 in 1 cu landou? Magazinul Mamicilor pe care-l gasesti la adresa magazinul-mamicilor.ro. Oferta acestui magazin este mai mult decat generoasa, gasesti foarte multe modele deosebite, in culori vii, frumoase, elegante, practice, apartinand unor producatori in care poti avea incredere din punct de vedere al calitatii.

Produsele din magazin respecta normele de siguranta, copilul tau se va simti confortabil, iar pentru tine achizitia va fi foarte practica si usor de utilizat. Astfel, iti vei putea plimba copilul prin parc fara ca vantul rece al toamnei sa-l atinga, vei putea folosi landoul si in masina, dar si in casa.

Daca vrei sa te bucuri de calitate, alege carucioare cu landou de la Magazinul Mamicilor. Ai nevoie de informatii suplimentare despre magazinul si produsele Magazinul Mamicilor? Pentru detalii si comenzi, suna la numarul 0799-555.666 sau trimite un e-mail pe adresa contact@magazinul-mamicilor.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro.