IPC Wash System – utilaj automat pentru spalatoriile auto

Spalarea auto car-washeste un serviciu de curatare a exteriorului si, in unele cazuri, interiorului, autoturismelor.

Exista mai multe tipuri de spalatorii auto, insa cele mai multe se incadreaza in urmatoarele categorii:

  • servicii de spalare a autoturismului manuale, in cazul in care autovehiculul este spalat de catre angajati;
  • facilitati de tip autoservire, in care posesorii autoturismelor activeaza utilajul de spalare auto cu ajutorul unor monede, clientul realizand acest serviciu prin intermediul unor dispozitive cu jet de apa;
  • spalatorie auto automata in care vehiculul este amplasat pe o platforma, aceasta realizand toate miscarile prin intermediul miscarilor fata – spate, deobicei intalnite la statiile de benzina;
  • spalatorii auto de tip tunel ce folosesc un transportor pentru a misca vehiculul intr-o serie de mecanisme de curatare a exteriorului masinii;
  • spalatoriile auto chimice, fiind recunoscute drept spalatorii auto ecologice. In cazul acestor spalatorii nu se foloseste apa, ci substante de curatare special realizate pentru spalarea autoturismului.

Primul tip de utilaj automat pentru spalatul masinilor a aparut in anul 1930, acesta fiind realizat dintr-un tunel prin care clientii isi conduceau masina, realizandu-se, simultan, procesul de spalare al autovehiculului.

In cazul in care clientul este pe banda utilajului, acesta era instruit de catre utilaj ce sa faca, cand sa lase masina pe liber, cand sa elibereze franele si sa nu execute manevre de schimbare a directiei. In caz contrar respectarii acestor instructiuni, se puteau produce accidente nefericite. Odata asezata masina pe aceasta platforma, niste role erau amplasare la limitele rotilor, facand dimensionarea masinii pentru a stii exact la ce nivel trebuiau aplicate dispozitivele de spalare.

Compania Ksk Clean activeaza de aproximativ 11 ani in domeniul prestarii serviciilor de curatenie, oferind clientilor o gama variata de produse si accesorii pentru realizarea curateniei de uz caznic sau industriale. Recent, aceasta firma recurge la procesul de marketing de rebrand-uire, proces ce consta in pastrarea activitatii, portofoliului de clienti si a locatiei, singurul lucru care va fi schimbat va fi numele, aceasta firma numindu-se in prezent IPC Wash System.

In continuare voi vorbi despre aceasta companie, folosind noul nume al firmei.

Compania IPC Wash System ofera clientilor o gama completa de servicii si echipamente din domeniul curateniei precum:echipamente de spalare cu jet, utilaje de spalatorii auto automate, instalatii de tratare a apelor reziduale, aspiratoare profesionale etc.

Pentru acele persoane care detin o spalatorie auto, ideal ar fi sa isi achizitioneze un utilaj automat pentru spalatul autovehiculelor . Acesta ofera spalatoriei auto foarte multe avantaje, avand o capacitate ce poate ajunge chiar si la 18 masini pe ora, dar si o eficienta a spalarii foarte ridicata.

Instalatia automata de spalare a autovehiculelor comercializata de compania IPC Wash System poate fi configurata nevoilor si cerintelor clientilor, tinandu-se cont atat de locul unde se doreste a fi montat utilajul, dar si de sistemul de canalizare si de instalatia de curent folosite in cadrul spatiului spalatoriei auto.car-wash

Pretul unui astfel de utilaj variaza in functie de dificultatea montarii, de accesoriile alese si de dimensiunea utilajului.

Puteti citi un articol interesant despre motoarele electrice accesand link-ul urmator http://www.articole-zoombiz.ro/?p=3541 .