16/09/2015

Spray liner- Capitonaj de bena

speedlinerDe curand v-ati achizitionat o camioneta iar cum in ultimele zile ati avut de transportat lemnele pentru centrala, deja primele zgarieturi si-au facut aparitia in interiorul benei. Acest lucru se intampla foarte multor persoane ce au in posesie o camioneta sau o masina de teren cu bena. Stratul de vopsea aplicat din fabrica nu poate face fata unor astfel de solicitari si mai ales nu are o deosebita rezistenta la uzura mecanica. Speedliner va ofera solutia perfecta pentru dumneavoastra, mai exact, vorbim despre Spray liner- Capitonaj de bena acest produs pe baza de polimeri ofera un strat de protectie importriva solicitarilor mecanice, dar si uzurii cauzate de lovituri, sau substante chimice puternic-corozive.

Spray liner- Capitonaj de bena structura si compozitie

Deoarece Spray liner – Capitonaj de bena este un produs polimeric, rezistenta oferita de acesta este cu mult peste orice tip de acoperire. Polimerii sunt substante cu o  masa moleculara foarte mare, acestia fiind compusi din foarte multe molecule identice legate intre ele prin legaturi covalente. Aceste molecule mai sunt denumite si monomeri. Ca si utilizari tehnice si industriale, polimerii sunt reprezentati de catre produse cum ar fi cele din mase plastice, cauciuc, dar si adezivi de mare putere si in acoperiri de protectie, asa cum este Spray liner- Capitonaj de bena. Ca si fapt, chiar si ADN-ul are o structura polimerica.

In cazul acoperirii Spray liner- Capitonaj de bena, structura sa este una bazata pe acesti polimeri dar si alti aditivi, cum ar fi pulberea de oxid de aluminiu sau particulele de cauciuc. Pe langa acesti aditivi tehnici, care au rolul de a imbunatatii proprietatile generale ale produsului, prigmentii au un rol estetic. Permitand colorarea produsului in diferite nuante.

Spray liner- Capitonaj de bena aplicare

Aplicarea pe suprafete a acestui produs tine cont de o singura regula, daca se poate vopsi, se poate si capitona cu Spray liner- Capitonaj de bena. Aplicarea se face numai dupa o curatare a stratului pe care urmeaza sa se aplice. De preferat ar fi sa evitati aplicarea produsului peste un strat de vopsea sau lac. Cea mai buna prindere la suprafata este obtinuta direct la contactul direct cu suprafata metalica, din lemn, sticla, ceramica, etc. Suprafata trebuie curatata in profunzime, fie prin sablare sau slefuire, in functie de situatie.

O curatare a suprafetei de orice urma de grasimi si reziduuri chimice este de recomandat. In functie de preferinte, Spray liner- Capitonaj de bena poate fi aplicat prin pulverizare fara nici o problema. Speedliner va ofera si alte produse ce pot fi aplicate si cu ajutorul pensulei sau a rolei.

Timpii de uscare sunt foarte importanti, trebuie stiut faptul ca in 24h suprafata este uscata, insa Spray liner- Capitonaj de bena are un timp de uscare completa de circa 3 – 5 zile. Dupa acest timp, suprafata de acoperire va putea proteja bena camionetei fara nici o problema de orice intemperii, substante chimice si de uzura mecanica.

Siteul nostru, www.speedlinerromania.ro este locul unde puteti afla mai multe detalii despre Spray liner- Capitonaj de bena dar si celalalte produse unice in lume. Va asteptam.

28/02/2013

BI RO Plast – specialistii in acoperiri cu poliamida

Cu siguranta ca ati vazut de nenumarate ori prin filme acel slujitor mereu prezent atunci cand era nevoie de curatarea argintariei. Aceasta munca parea ca nu se mai termina niciodata, iar stralucirea metalului era mai mult decat necesara pentru a nu da senzatia de invechit si neingrijit.

bi ro plast

Metalul este un material prezent in aproape orice obiect datorita calitatilor sale exceptionale, insa, pentru a si le pastra, acesta are nevoie de ingrijiri speciale.

M-am gandit ca acest articol sa faca parte din categoria acelor cu “stiati ca?”. Spun aceasta pentru ca este foarte important sa cunoastem amanunte despre cee ce folosim, despre efecte si beneficii.

Asa ca voi vorbi astazi despre poliamida.

Poliamida, sau PA ca si prescurtare este componenta a grupei de mase plastice tehnice care are ca si calitati rigiditatea si rezistenta ridicata. Este un polimer semicristalin care in cele mai multe cazuri are o culoare alb laptoasa sau galbuie. Caracteristicile pe larg ale acestui material sunt reprezentate de rezistenta mecanica, rigiditate si proprietati foarte bune de alunecare. Poliamida se poate prelucra prin aschiere, sudare, lipire sau termoformare.

Are un spectru larg de aplicabilitate fiind utila in foarte multe domenii de activitate precum: constructia de masini, utilaje, vehicule, medicina, industria alimentara, chimica, electronica si electrotehnica, dotarea laboratoarelor, constructia de pompe si armaturi, constructii de precizie si cu presiuni joase.

Va spun toate acestea pentru ca si eu la randul meu le-am aflat din necesitate si consider ca a impartasi aceste informatii este mai mult decat necesar.

Compania Bi Ro Plast din Cristuru Secuiesc este o firma care se ocupa cu acoperiri cu poliamida pe suprafetele metalice. Serviciile oferite pun in valoare calitatile acoperirii cu poliamida deoarece produsul finit beneficiaza de proprietatile dielectrice si de rezistenta ridicata conferita de acest material. Cu alte cuvinte acoperirile cu poliamida facute de cei de la Bi Ro Plast ajuta la innobilarea metalelor. Experienta pe piata specifica a firmei Bi Ro Plast ii pune in postura sa realizeze acoperiri cu poliamida la grosimi diferite incepand de la 200 micrometri pana la aproximativ 1 mm. In cazurile de exceptie grosimea acoperirii poate ajunge si pana la 4 mm. Aplicarea se face corect si fara efecte pe un pat fluidizat.

Cu tehnica performanta si o echipa de profesionisti dispusa mereu sa ofere calitate la nivel inalt, la Bi Ro Plast o sa concluzionati ca ati facut alegerea buna pentru a beneficia de serviciile de acoperire cu poliamida si a innobila diversele obiecte din metal pe care le doriti mai rezistente si cu calitati imbunatatite in utilizarea lor specifica.

Astfel dragi cititori va puteti da seama ca parcursul istoriei, consemnata in filme prin slujitorul umil care facea argintaria sa straluceasca pe mesele regilor va fi pentru noi mereu surprinzatoare si incarcata cu descoperiri pe care cei mai varstnici nici macar nu le intuiau si pentru cei foarte tineri acestea par chiar banale. Nu este greu sa oferi calitate atunci cand scopul firmei tale este de a satisface clientul si a incerca sa il aduci mereu inapoi, in timp relatia devenind chiar solida.