05/02/2014

Dealeri Auto – Zoom-Biz

dealeri-autoUn dealer auto este o persoana juridica ce se ocupa de vanzarea cu amanuntul a masinilor noi sau second-hand, avand la baza activitatii un contract incheiat cu producatorul de autoturisme sau o filiala de distributie a acestuia. Cei care fac posibila vanzarea sunt agentii de vanzari auto (dealerii auto), care prezinta persoanelor interesate detaliile despre fiecare autoturism din parcul auto. O afacere de reprezentanta auto poate oferi si service pentru autoturismele acelei sau acelor marci pentru care are incheiate contracte si distribui piese de schimb pentru automobile.

Pentru a ajunge la dealerul auto, autoturismele sunt transportate de la fabrica la reprezentanta auto. Astfel, dealerul auto poate sa se ocupe si de tranport si de vanzare, sau poate face vanzarea online si sa asigure transportul. In urma exploziei internetului, orice poate fi cumparat de pe internet, inclusiv autoturisme, componente si consumabile auto.

Dealerii auto pot fi independenti (care pun la vanzare autoturisme din orice marca) sau subordonati unui importator al marcii. De obicei pentru reprezentanta este amenajat un parc auto sau un magazin inchis in care sunt expuse modelele (showroom), unde clientii pot examina masinile si eventual testa.

Unul din cele mai mari avantaje oferite de dealerii auto este siguranta ce sta in spatele serviciului. Chiar si in cazul autoturismelor second-hand, masinile sunt insotite de certificate si acte originale, sunt transmise detaliile importante despre performante si despre eventuale defecte. Pretul unor automobile este mai mare intr-un centru de reprezentanta auto si datorita verificarilor care se efectueaza. Starea tehnica este revazuta la sediul firmei, chiar daca la sosire autovehiculul este insotit de actul de verificare.

Un dealer auto este si cel mai in masura sa ofere piese de schimb pentru masini. Mai ales in cazul in care este reprezentant al anumitor marci, este mult mai usor pentru un reprezentant sa obtina piesele originale direct de la producator, pentru ca nu depune un efort suplimentar pentru asta. Piesele sunt transportate catre el impreuna cu autoturismele.

Un plus pe care il au dealerii auto este interactiunea cu clientii. La vizitarea unui showroom auto, fiecare client va fi abordat de un agent de vanzari care are toate informatiile despre fiecare exponat. Clientul primeste de obicei comparatii intre modele, ii sunt explicate avantajele fiecaruia si performantele pe care le obtine. Chiar si unui necunoscator ii este usor sa aleaga in aceste conditii.

Un magazin de reprezentanta auto mai ofera un beneficiu important: acela al posibilitatii esalonarii platilor. Daca sunt clienti care nu dispun de suma necesara pentru achizitionare, dealerul auto poate intocmi scheme de finantare pentru plati, obtinute prin credit bancar sau prin leasing.

De cele mai multe ori dealerii auto au in dotare si ateliere de service, unde se asigura mentenanta, cosmetizare auto si chiar reparatii auto. Pentru orice lucrare sau vanzare se incheie facturi legale si se elibereaza garantie, acest lucru crescand si mai mult increderea clientilor.

In tara noastra sunt numerosi dealeri auto, renumiti pentru modelele de autoturisme pe care le comercializeaza. Incetul cu incetul se deschid noi afaceri in acest domeniu, ce ofera diverse avantaje prin servicii.

Auto 4
11/03/2013

Masini de calitate de la Ameriserv

Auto 4Masina reprezinta pentru multi dintre noi un mijloc, o modalitate prin care ne putem desfasura activitatea cotidiana in siguranta si in liniste. Indiferent daca este de generatie mai noua sau este un model mai vechi, masina este cea care da un sens si o culoare aparte vietii si timpului nostru. Cu ajutorul ei ne putem deplasa catre locul nostru de munca, putem merge sa aducem copiii de la scoala sau de la gradinita, sau pur si simplu ne putem relaxa impreuna cu familia sau prietenii int-o oaza de liniste in diferite colturi ale tarii, unde am ajuns, bineinteles tot cu ajutorul ei.

Tot ea poate fi si martora bucuriilor, dar si a suferintelor noastre, deoarece a fost mereu langa noi indiferent daca evenimentul a fost unul de mare satisfactie si bucurie sau unul in care tristetea si mohorarea isi faceau loc in inimile noastre. De aceea, doare uneori sa ne despartim de automobilul nostru, sa-l ducem la fier vechi si sa-l inlocuim cu unul mai nou, mai performant si mai modern. Insa ca si in viata, ne despartim la un moment dat de tot ce ne este drag noua, de toate lucrurile de care ne-am atasat.

Auto 1Si acum cu ce o sa inlocuim masina noastra cea draga? Ca sa ne putem cumpara una noua, direct din fabrica de la producator, ar putea fi o varianta buna pentru cei care isi permit acest lucru si nu este absolut de condamnat.

Insa, o masina second hand care provine din Uniunea Europeana, care prezinta toate dotarile necesare unei masini care se respecta si care indeplineste cerintele europene privind  poluarea si protectia mediului inconjurator, este o solutie demna de luat in seama pentru multi dintre noi. Chiar daca este second hand, asta nu inseamna ca este un autoturism mai putin performant sau mai putin atractiv. In acest sens, compania Ameriserv din orasul Cluj-Napoca, judetul Cluj ne poate ajuta.

Compania Ameriserv a luat fiinta din dorinta de a le oferi oamenilor, servicii si produse la cele mai inalte standarde de calitate. Activitatile ce le desfasoara compania sunt urmatoarele: inchirieri de autoturisme si autoutilitare pentru marfa, dar si importuri de masini noi si second hand din tarile Uniunii Europene. Compania colaboreaza cu dealeri autorizati din toata Europa, precum BMW, Opel, Audi, Peugeot, Fiat, Skoda sau VW pentru a ne putea oferi si garanta, in acelasi timp, calitatea autoturismului cerut de noi, precum si faptul ca intr-un timp scurt vom conduce un autovehicul puternic si rafinat.

Auto 9Daca unii dintre noi isi doresc alt model de autoturism, altul decat cele enumerate mai sus, nu este nici o problema. Compania Ameriserv poate aduce la cererea expresa a clientilor sai, orice model de autovehicul, pe care acestia si-l doresc.

Tot ce trebuie este completarea unui formular de solicitare in care se precizeaza optiunile si dotarile pe care autoturismul trebuie sa le detina, iar problema este ca si rezolvata. Comisionul perceput de firma, pentru a comnada un autovehicul este cuprins intre 500-700 de euro plus TVA.

 Si acum nu ne ramane altceva de facut decat sa asteptam sa ajunga prietena si tovarasa noastra de drum, masina comandata de cei de la Ameriserv.

Citeste si articole-zoombiz.ro