Automatizari trape de fum asigurate de Protehnicus

Evitarea accidentelor de munca reprezinta un lucru esential atat pentru angajatii unei companii, cat si pentru conducatorii companiei in cauza. Chiar daca eventualele accidente nu se incheie cu victime sau consecinte notabile, va fi stabilit un proces verbal si se va executa o investigatie in urma careia se pot lua masuri din cele mai drastice. De aceea, indiferent de domeniul in care activati, aveti grija ca toate normele de siguranta si protectie la locul de munca sa fie asigurate. O parte importanta a acestor norme este reprezentata de prezenta trapelor de fum.

Trapele de fum sunt prezente aproape in orice domeniu de activitate, fiecare imobil fiind prevazut cu astfel de orificii. Chiar daca orice depozit sau spatiu comercial trebuie ventilat corespunzator, trapele de fum sunt recomandate cu precadere in domeniul industrial sau in oricare alt domeniu de activitate in care posibilitatea izbucnirii unui incendiu este ridicata. In lipsa unei trape de fum, tot fumul rezultat in urma unui incendiu va ramane in interiorul suprafetei in cauza, afectand in mod direct personalul aflat in acel moment in interiorul depozitului sau imobilului respectiv.

Asadar, trapele de fum asigura ventilare eficace in caz de incendiu. Desigur, pentru a obtine aceste rezultate, trapele de fum trebuie deschise; de regula acestea sunt inchise la finalul programului de munca. Actionarea asupra trapelor se realizeaza de regula manual, dar din cauza neatentiei sau omiterii accidentale, au fost cazuri cand trapele nu au fost deschise, iar incendiul izbucnit a facut numeroase victime. Pentru a evita astfel de situatii nedorite, va recomandam serviciile companiei Protehnicus care executa automatizari pentru trape de fum.

Aceste automatizari presupun actionarea si controlul trapelor in mod automat prin programarea unui sistem dedicat. Acest sistem este asigurat de un program software ce poate fi instalat pe un calculator. Mai mult, automatizarea poate presupune si instalarea unui panou de control de la care se gestioneaza inchiderea sau deschiderea trapelor de fum. Similar, se pot instala sisteme de detectie fum, caz in care trapele se deschid in mod automat.

Asadar, daca doriti sa beneficiati de servicii si solutii tehnice precum cele mentionate mai sus, apelati la serviciile de specialitate oferite de Protehnicus. Compania dispune de personal calificat si experimentat ce poate executa si finaliza in timp optim pana si cele mai complexe solicitari. Mai mult, tarifele practicate pentru optimizari trape de fum sunt mai mult decat avantajoase, pretul fiind unul unic pe piata de profil din Romania.

Automatizarea trapelor de fum Protehnicus se poate executa atat pentru produse deja instalate, cat si pentru trapele ce se afla in procesul de montaj. Sistemele de automatizare se implementeaza rapid, pot fi usor programate, sunt usor de intretinut pentru rezolvarea eventualelor probleme, compania Protehnicus oferind asistenta tehnica de specialitate. Protehnicus va pune la dispozitie, in afara serviciilor deja precizate, si o gama diversificata de produse destinate domeniului industrial si de constructii. Puteti vizualiza lista completa a produselor comercializate prin accesarea platformei online a companiei, sau prin utilizarea datelor de contact de mai jos.

Protehnicus, date de contact:

Romania, Galati, Str. Odobesti, nr. 1 bis
Tel./fax: +40 236 495 520
Mobil: +40 721 254 366
Mobil: +40 748 205 520

Email:
office@protehnicus.ro
protehnicus@yahoo.com