AutoAlmira.ro – Statii ITP Bucuresti

service auto bucurestiEsti in cautarea unui service auto? Indiferent daca ai probleme cu masina sau este timpul sa ii faci inspectia tehnica periodica, Auto Almira Service iti vine in ajutor. Dispunem de statii ITP si servicii variate conform normelor Europene.

De ce sa recurg la Auto Almira pentru statii ITP?

Numarul mare de autoturisme, dar si evolutia tehnologica fulgeratoare a acestora, au dus la dezvoltarea rapida a pietei de echipamente de tip service auto. Din dorinta de a va ajuta, compania Autoalmira Service Auto s-a lansat pe piata cu produse si servicii in domeniul auto. Va propune servicii ireprosabile: service auto, mecanica, electrica, anvelope, statii ITP, piese auto si accesorii, servicii de vulcanizare complete, geometrie 3D, incarcare cu azot, hotel anvelope, incarcare cu freon si lista poate continua.

La noi veti avea parte de Service auto Bucuresti efectuat cu aparaturi si dotari moderne de ultima generatie. Oferim servicii autorizate pentru diferite marci: Mercedes-Benz, Audi, BMW, Peugeot, Ford, Dacia, Hyundai, Nissan, Volkswagen, etc.

Beneficiem de parteneriate solide cu firme de renume precum: Bosch, Unix Auto, AD Auto Total, Elit, Autonet, Mobil, Wurth, etc.

Cu o autorizatie aprobata de Ministerul Transporturilor, Constructiilor si Turismului, AutoAlmira.ro poate efectua urmatoarele tipuri de activitati: activitati de reparatii ale vehiculelor rutiere, activitati de intretinere a vehiculelor rutiere, activitati de reglari functionale ale vehiculelor rutiere, activitati de reparatii ale componentelor ai ale sistemelor vehiculelor rutiere.

Profitati de tarife Service auto accesibile oricarui buzunar. Noi avem cele mai mici preturi din Bucuresti!

Este convenabil sa apelez la statii ITP ale service-ului Auto Almira?

Service Auto Almira dispune de statii ITP acreditate RAR si va ofera inspectie tehnica periodica in cele mai bune conditii. Pentru conditii de siguranta acceptam autovehicule ce au masa maxima de 3,5 tone.

Preturile sunt accesibile si nu percepem alte taxe suplimentare. Pentru autoturisme ce consuma benzina sau motorina pretul pentru verificarea ITP este de 70 ron, iar pentru autoturismele cu motorizare 4×4 si autovehiculele utilitare pretul pentru verificarea ITP este de 90 ron.

Inspectia tehnica periodica pentru autovehicule ce se deplaseaza pe drumurile publice este obligatorie si se efectueaza o data la doi ani. Pentru a veni pregatit la inspectia ITP iti prezentam ce documente iti sunt necesare: certificatul de inmatriculare al autovehiculului in original, cartea de identitate a autovehiculului in original, se accepta si copie a actului, daca masina este luata in leasing sau apartine unei societati comerciale, cartea de identitate a soferului care se prezinta cu autovehiculul, asigurarea RCA valabila in momentul cand se efectueaza inspectia ITP.

Va asetptam la Statii ITP Autoalmira de luni pana vineri de la 08:00 pana la 17:00. De asemenea se pot face programari intre orele 08:30-17:00.

Ca sa nu risti sanctiuni usturatoare vino din timp la statii ITP din cadrul companiei Auto Almira!

Apeleaza la ITP Ieftin Autoalmira daca vrei sa circuli in siguranta, fara sa fi sanctionat deoarece masina ta nu respecta toate normele. Autovehiculul tau are nevoie de ingrijire corespunzatoare ca sa poata functiona corect pe drumurile publice. Dispunem de un personal atestat RAR, instruit corespunzator sa va asigure cele mai performante lucrari pentru o gama larga de operatiuni. In plus manopera va avea pret avantajos.

Indiferent de problema pe care o aveti vom folosi doar piese auto de calitate la cele mai mici preturi. Datorita experientei pe care echipa noastra o are, lucrarile sunt efectuate in scurt timp. Proprietarul masinii poate sa ne urmareasca in timp ce-i reparam vehiculul.

Pentru mai multe informatii accesati pagina online AutoAlmira.ro. In plus ne gasiti si pe facebook https://www.facebook.com/pages/Auto-Almira/1442827369267956.  Va stam la dispozitie cu cele mai rentabile servicii!