Auto HRP – Absolut toate piesele si serviciile pentru marca Hyundai!

Intr-un top al celor mai bune marci de masini din lume, Hyundai ocupa un onorant loc 8. In scopul de a produce autovehicule potrivite preferintelor si stilului de viata din toate zonele lumii, Hyundai a organizat un sistem de productie care depaseste granitele geografice. Fiecare fabrica Hyundai din lume produce modele dedicate necesitatilor locale. Principalele modele de volum Hyundai pentru Romania se produc in Europa: ix35 si i30 in Cehia, i20 in Turcia. Ca orice autovehicul de valoare, si aceasta marca de masini are nevoie si de produse si servicii de calitate, fara de care buna ei functionare ar avea de suferit. Firma Auto HRP, prin magazinul  sau online si a profesionistilor in domeniul pieselor auto, va ofera solutii la cele mai inalte standarde de calitate. Aici puteti cauta si comanda produsele dorite la un pret avantajos pentru masina dumneavoastra.

piese-hyundaiPrin intermediul magazinului online al firmei care isi are sediul in Buzau puteti intra in posesia unei game largi de piese auto si accesorii de calitate superioara si la preturi competitive pentru orice tip de autoturism Hyundai. Auto HRP este un partener puternic care e mereu aproape de clientul sau. Iar pentru ca acest fapt sa devina realitate, firma din Buzau a dezvoltat o vasta retea de distributie si servisare dedicata marcii Hyundai.

Ce va ofera magazinul online Auto HRP ?

– o gama foarte larga de piese auto originale: Folosind piese de schimb originale Hyundai, va bucurati de beneficiile oferite pentru o perioada foarte lunga de timp. Aceste piese impresioneaza prin prisma calitatii lor proverbiala, a sigurantei testate si a fiabilitatii ridicate. Mai mult decat atat, durabilitatea extraordinara si raportul calitate/pret ofera o eficienta deosebita din punct de vedere al costurilor.

– o gama foarte larga de piese auto aftermarket:  In termeni de design si functie, piesele auto aftermarket sunt aproape la fel ca piesele auto stoc, deoarece acestea sunt in principal folosite pentru a inlocui o piesa auto originala deteriorata, astfel incat vehiculul poate continua sa ruleze.

–  Produse pentru intretinere: In magazinul online Auto HRP veti gasi o gama larga de produse pentru intretinere auto dedicate consumatorului precum si produse dedicate profesionistilor in domeniu.

– anvelope: Anvelopele sunt singura legatura a automobilului cu asfaltul. Absolut toate manevrele efectuate la volanul unui vehicul, tractiunea, franarea si virarea, depind de anvelope. La Auto HRP gasiti toate tipurile de anvelope de care aveti nevoie (iarna, vara, all-season)

– pachete de revizii: acestea incep de la 60 de lei, iar pachetele pot include schimbare filtru aer, filtru ulei, filtru motorina, filtru polen etc.

acumulatoriAcumulatori Hyundai Accent diesel; Hyundai Santa fe 2,2 crdi; Hyundai Tucson crdi.

– kit-uri ambreiaj: sase modele, dintre care doua sunt ambreiaj volanta (In ultimele doua decenii marea majoritate a vehiculelor au avut ca echipare originala volanta cu masa dubla).

Asadar, iata un pachet complet de piese auto, servicii si avantaje de care va veti bucura daca recurgeti la solutia Auto HRP. Cu alte cuvinte, prin magazinul online www.hyundai-piese.ro veti profita de:

– Calitate garantata – a tuturor pieselor si serviciilor!

– Eficienta maxima – va ia putin timp sa comandati piese auto Hyundai si, mai departe, o echipa de profesionisti se va ocupa ca piesele Hyundai solicitate sa ajunga direct la dumneavoastra in cel mai scurt timp posibil!

– Preturi competitive – hyundai-piese.ro va ofera cele mai convenabile preturi!

– Cea mai complexa oferta –  hyundai-piese.ro furnizeaza orice piesa auto de care ai nevoie pentru masina ta Hyundai!

Date de contact:

Buzau, Str. Alexandru Marghiloman, Nr.64

Telefon: 0757.530.924

Pentru a cere o piesa, un pret sau o oferta folositi formularul “cere oferta” de pe site-ul  www.hyundai-piese.ro/.