Auto Focus – uleiuri pentru masina ta!

Ulei-cutie-automata-E7uuKDaca vrei sa achizitionezi ulei pentru cutia de viteze automata, Auto Focus iti pune la dispozitie o gama variata de produse pentru a-l alege pe cel potrivit masinii tale. Identifica modelul acesteia si apoi alege uleiul adecvat. Din gama uleiurilor pentru cutie automata disponibile, amintim: Aral ATF 22, Mobil ATF SHC, Mobil ATF 3353, Valvoline ATF Type D, Valvoline MAxlife ATF, Prista ATF Dexron II si multe altele. Desi, in principiu, uleiul pentru transmisie nu trebuie schimbat, aceasta operatiune trebuie efectuata nu mai tarziu de 60.000 km, deoarece din cauza neschimbarii uleiului la timp, pot aparea uzari premature.

Cu toate ca producatorii de masini asigura ca uleiul pentru cutiile automate nu trebuie schimbat, este recomandata schimbarea acestuia la fiecare 50.000 km pentru a fi sigur de rezistenta cutiei de viteze un timp indelungat. Uleiul joaca un rol important in transportarea particulelor ce rezulta in urma unei uzari normale, intrucat particulele trebuie sa ajunga in baia de ulei, unde filtrele il vor curata pentru ca in blocul hidraulic si in pompa sa ajunga ulei curat. Aceasta va prelungi durata de viata a cutiei de viteze si o va face sa functioneze mai bine. Schimbarea lichidului nu este costisitoare si reprezinta unul dintre lucrurile pe care le poti face rapid si ieftin, la orice service auto. Este important sa alegi lichidul potrivit pentru masina ta deoarece uleiul gresit poate cauza functionarea defectuoasa a cutiei de viteze.

In general, nivelul uleiului este verificat la majoritatea masinilor prin intermediului unei joje, in timpul functionarii motorului. Unele masini au un mod diferit de verificare al lichidului, de aceea este bine sa te uiti in manualul masinii si sa urmaresti pasii cu atentie. Citeste nivelul comparandu-l cu marcajele de pe joja, iar daca nivelul este scazut, poate fi completat cu lichid proaspat prin orificiul jojei. Completarea se face treptat, in timp ce se misca schimbatorul de viteze pentru ca nivelul de pe joja sa fie cel corect. Lichidul trebuie sa aiba o culoare rosie clara, iar daca este murdar sau are un miros neplacut, ar putea sa indice defectiuni ale motorului. Auto Focus comercializeaza mai multe tipuri de ulei de transmisie automata, ce provin de la Texaco, Aral, Castrol, Mobil, BP, Valvoline, Shell, Prista, dar si alte marci de renume.

De asemenea, Auto Focus va pune la dispozitie si o gama variata de consumabile pentru domeniul auto si cel industrial. Echipa companiei ofera sfaturi pentru optimizarea solutiilor de lubrifiere adaptate nevoilor fiecarui automobil pentru a-i creste performanta. Auto Focus colaboreaza cu producatori din Europa si Statele Unite, oferind lubrifianti speciali pentru toate utilizarile. Gama de produse este variata si cuprinde uleiuri, vaseline, unsori, consumabile auto si industriale, anvelope si echipamente de protectie.

In functie de produsele pe care le doresti, contacteaza echipa Auto Focus pentru a primi informatiile suplimentare necesare. Ai grija de masina ta si ofera-i tot ce este mai bun pentru a functiona in parametrii optimi, un timp indelungat. Recomandarea specialistilor pentru durabilitate si eficienta este uleiul pentru cutie automata Auto Focus.

Datele de contact Auto Focus:

Sediul firmei: Bd. Theodor Pallady 287, Bucuresti

Telefon: 0725 067 332

Email: office@auto-focus.ro