Auto Focus – Pentru buna functionare a masinii tale

Doresti ca masina ta sa functiulei transmisie manualaoneze perfect? Ai nevoie de diferite consumabile precum uleiul de motor, de transmisie, filtre de ulei, benzina, motorina si nu stii la cine sa apelezi pentru a le achizitiona la cele mai bune preturi?  Nimic mai simplu! Veti gasi in oferta de produse a companiei Auto Focus numeroase consumabile de calitate, la preturi foarte avantajoase.

Cutia de viteze a masinii tale simti ca nu mai functioneaza in parametrii optimi? Nu mai intra bine in viteze? Acest lucru se poate datora lipsei uleiului din cutie. Desi multi producatori spun ca acesta nu trebuie schimbat niciodata, la un moment dat, datorita unor defectiuni el se poate pierde. In acest caz ai nevoie sa cumperi alt ulei pentru transmisia manuala, ulei pe care il vei gasi consultand oferta de produse a firmei Auto Focus.

Desi producatorii afirma ca nu se schimba uleiul din transmisie, pentru a te asigura ca, cutia de viteze a masinii tale va rezista cat mai mult posibil, recomandarea specialistilor este ca uleiul de transmisie sa fie schimbat la fiecare 90 000km. In acest caz mergi cu masina la service sau la un centru de reparatii rapide si ii rogi pe dumnealor sa scurga vechiul ulei si sa-l inlocuiasca cu cel achizitionat de la compania Auto Focus.

Odata cu trecerea timpului, uleiul din cutia de viteze isi poate pierde din proprietati, din varii motive. Indiferent care ar fi motivele, simptomele ar putea fi aceleasi: intrare grea in viteza, nerevenire a manetei in punctul central al cutiei de viteza, un anumit sunet atunci cand o bagati intr-o anumita treapta de viteza etc.

De ce Auto Focus?

Daca vreti ca masina dumneavoastra sa functioneze perfect trebuie sa colaborati cu cei mai buni atunci. Iar pe cei mai buni ii veti gasi doar la firma bucuresteana Auto Focus.

Firma este specializata in comercializarea unei game largi de produse pentru domeniul auto si industrial. Datorita experientei bogate si a portofoliului larg de clienti, firma a reusit sa se clasifice printre primii furnizori de astfel de produse. Gama de produse cuprinde urmatoarele: uleiuri hidraulice, uleiuri pentru transformator, uleiuri pentru turbina, uleiuri pentru compresor, uleiuri pentru motoare pe gaz, uleiuri pentru prelucrari metale, ulei transmisie, produse pentru lagare, vaseline, unsori, consumabile auto si industriale, anvelope, echipamente de protectie.

Marcile comercializate de dumnealor sunt: BP, Texaco, Valvoline, Aral, Castrol, Prista, Mol, Elf sau Liquillon. Datorita faptului ca firma detine colaborari cu firme de pe intreg teritoriul Europei, dumnealor pot oferi chiar si lubrifianti speciali pentru toate utilizarile.

Uleiul pentru transmisie manuala comercializat de Auto Focus este un ulei sintetic obtinut cu ajutorul unor aditivi selectionati special pentru a putea combina rezistenta la presiuni ridicate cu compatibilitatea elementelor de sincronizare.

Uleiul va asigura o buna functionare a treptelor de viteza la temperaturi scazute si va reduce zgomotul la temperaturi ridicate de functionare.

Date de contact:ulei transmisie manuala

Denumirea firmei: Auto Focus;

Numar de telefon: 0725 067 332.

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

Puteti citi si alte articole interesante accesand link-ul urmator www.articole-zoombiz.ro .