Auditor financiar Elena Bojan de la Prest Expert!

Mediere-Craiova-1WMF9Daca ai nevoie de servicii profesionale de audit financiar la preturi avantajoase, societatea Prest Expert vine in sprijinul tau.

Prest Expert din Craiova detine toate cunostintele si competenta necesara pentru acoperirea nevoilor complexe ale fiecaruia dintre voi. Auditul financiar presupune examinarea unor informatii in mod profesionist si exprimarea unei opinii independente, facandu-se referire la anumite criterii de calitate. Altfel spus, orice analiza, orice control, orice verificare si orice studiu asupra unei sectiuni sau a unei parti din contabilitate sau din situatiile financiare ale unei entitati, poate fi calificata ca audit financiar. Auditul financiar poate fi realizat doar de catre un membru al Camerei Auditorilor Financiari, statut care se obtine in urma participarii la cursuri specializate, sustinerea unor teste si dobandirea unui cumul de experienta in domeniul economic.

Auditul financiar reprezinta examinarea situatiilor financiare ale societatilor si verificarea respectarii standardelor internationale de audit financiar. Prest Expert furnizeaza majoritatea serviciilor ce tin de auditul financiar, avand un personal extrem de bine calificat. Astfel, poti apela la ei pentru investigatii financiare, rapoarte anuale de audit, evaluari de eficienta si profitabilitate, consultanta in imbunatatirea controlului financiar si multe altele. Elena Bojan este auditor acreditat in Craiova si ofera servicii performante de audit financiar pentru nevoi de investigatii financiare, rapoarte de audit, evaluari si consultanta. Cu o experienta vasta in domeniu, doamna Elena Bojan, impreuna cu ceilalti experti ai societatii, iti ofera cele mai bune servicii din domeniul financiar, orientate spre indeplinirea, intr-un mod profesionist, a cerintelor clientilor. Toti auditorii societatii sunt membri ai Camerei Auditorilor Financiari, statut obtinut prin studii si experienta corespunzatoare. Astfel, vei avea parte de examinari minutioase si obiective a documentelor si operatiunilor financiare, precum si consultanta pentru un control mai bun din acest punct de vedere. Cunostintele iti sunt puse la dispozitie de Prest Expert si sunt permanent actualizate, pentru ca serviciile oferite sa te avantajeze in conditiile actuale de legislatie. Activitatea de audit financiar se finalizeaza cu emiterea opiniei auditorului independent. Opinia de audit poate fi de mai multe feluri in functie de rezultatele testelor de audit.

Prest Expert, cu sediul in Craiova ofera solutii optime in domeniul financiar, contabil si in domeniul politicilor manageriale. Datorita experientei acumulate de-a lungul timpului firma ofera clientilor solutii personalizate pentru orice problema. Gama de servicii este vasta, de la evaluare economica si audit financiar pana la expertiza contabila, consultanta fiscala, planuri de afaceri si mediere. Avantajele colaborarii cu firma Prest Expert sunt: tarifele serviciilor prestate vor fi mai reduse decat in cazul propriului departament de consultanta, ai la dispozitie o echipa de specialisti in domeniu, echipa este la curent cu ultimele modificari legislative si vei putea lua deziciile corecte pe baza rapoartelor intocmite in timp real.

Pentru mai multe informatii despre serviciile oferite si despre auditul financiar, acceseaza pagina de internet a companiei sau solicita asistenta unuia dintre reprezentantii firmei Prest Expert. Principalul obiectiv al firmei este oferirea de servicii complete cu promptitudine si seriozitate pentru ca exigentele fiecarui client sa fie indeplinite. Fie ca esti un mic intreprinzator sau o companie mare, apeland la serviciile Prest Expert vei avea parte numai de avantaje. Consulta auditorul financiar Elena Bojan de la Prest Expert pentru succesul afacerii pe care o detii.

Datele de contact ale firmei Prest Expert

Adresa firmei: Str. M. Kogalniceanu, Bl, 97, sc. E, Ap. 10, Craiova

Telefon: 0351 416 080

Email: prestexpert@rdscv.ro