Audit financiar asigurat de Arexim Audit

Buna desfasurare a afacerii dumneavoastra trebuie sa tina cont de un plan de afaceri intocmit de personal calificat; astfel, urmand un sablon bine pus la punct, puteti indeplini cu succes obiective marete ce urmaresc, desigur, cresterea performantelor, imbunatatirea imaginii firmei dar si cresterea profitului lunar. Similar, pentru a evita situatiile neplacute si pentru a pastra un echilibru economic, trebuie sa solicitati efectuarea unui audit financiar. Auditul financiar poate fi executat doar de personal calificat, cu experienta in domeniul financiar, ceea ce inseamna ca trebuie sa solicitati serviciile unei companii de profil, precum Arexim Audit.

Auditul financiar este similar oricarui audit. In principiu, un audit reprezinta o analiza amanuntita a situatiei unei companii sau afaceri. In functie de tipul auditului, analiza poate fi financiara, de marketing, de gestiune si asa mai departe. Asadar, prin solicitarea unui audit financiar veti avea acces la toate datele financiare ale afacerii dumneavoastra, observand astfel in ce zone sunt probleme, urmand apoi sa luati deciziile potrivite pentru solutionarea acestora.

In cadrul auditului, se precizeaza si solutiile ce ar trebui implementate pentru imbunatatirea strategiei financiare si pentru rezolvarea problemelor existente. Aceasta etapa de solutionare poate fi realizata tot de expertii care au efectuat auditul, sau poate fi intrebuintata unui departament din cadrul firmei dumneavoastra.

Acum, pentru a va oferi o imagine propriu-zisa asupra auditului financiar, iata ceea ce trebuie sa stiti: auditul financiar este o activitate de analizare in vederea exprimarii unei opinii de catre auditorii financiari asupra situatiilor financiare, in concordanta cu standardele de audit nationale si internationale. Auditorul financiar este o persoana fizica sau juridica ce a dobandit aceasta calitate in conditiile O.U.G. nr. 75/1999. Avand in vedere aceste aspecte, trebuie sa stiti faptul ca Arexim Audit va sta la dispozitie cu auditori autorizati prin lege sa efectueze analizele si sa prezinte rapoartele de care aveti nevoie pentru a putea dobandi o perspectiva ampla asupra situatiei dumneavoastra financiare.

Serviciile companiei Arexim Audit se adreseaza clientilor din Bucuresti si din imprejurimi, acestea din urma fiind de cea mai buna calitate, conforme cu legislatia in vigoare, obiective si confidentiale. In afara auditului financiar, societatea va ofera si alte servicii, printre care amintim: consultanta pentru accesarea fondurilor europene, servicii de management pentru resurse umane, contabilitate, consultanta fiscala, sistem gestiune contabila si multe altele. Echipa Arexim Audit este formata din personal calificat, cu experienta in domeniu, capabil sa rezolve in timp scurt pana si cele mai complexe cereri venite din partea clientilor.

Pentru solicitare unui audit financiar Arexim Audit, puteti oricand sa utilizati datele de contact din josul acestui articol. Un reprezentat al companiei va va prelua comanda, urmand apoi sa stabiliti de comun acord celelalte aspecte ale parteneriatului. Puteti trimite un mesaj catre Arexim Audit si prin completarea unui formular online, pus la dispozitia dumneavoastra prin intermediul unui website de specialitate. Aceeasi pagina web poate fi utilizata de cei ce sunt interesati si de alte servicii financiare, sau de cei care doresc mai multe detalii referitoare la activitatea si experienta Arexim Audit.

Arexim Audit, date de contact:

Adresă: Str. Ing. Nicolae Slăniceanu, nr. 28, Sector 2 (zona Piaţa Muncii, lângă Registrul Comerţului);
E-mail: ionescu@arexim.ro
Telefon fix: 021/326.72.04, 021/302.89.62, 021/302.89.63
Fax: 021/326.72.05
Mobil: 0724.231.877

In momentul in care vei contacta firma, mentioneaza faptul ca ai gasit compania pe reteaua zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.