Atv-uri de la Bemiro Mania

Atv-urile sunt vehicule tot mai intalnite la noi in tara, reusind sa atraga tot mai multe persoane. Va doriti demult un atv cu care sa puteti merge pe trasee de munte? Aveti in plan achizitionarea unor atv-uri pe care ulterior sa le inchiriati turistilor? Sunteti proprietarul unei pensiuni de la munte si v-ati gandit sa va surprindeti oaspetii cu oferirea posibilitatii inchirierii de atv-uri? Daca da, cel mai indicat este sa alegeti magazinul Bemiro Mania.

Doriti sa cumparati atv-uri?

 

Atv-uri de la Bemiro ManiaIn cazul in care va este foarte greu sa va decideti asupra unui model de atv, iata mai jos prezentate cateva dintre modelele existente pe site-ul bemiromania.shopmania.biz. Toate aceste atv-uri pot fi cumparate la preturi avantajoase. Pe site, aceste atv-uri sunt grupate in mai multe categorii, in funct de cm3.

ATV 50 cc- MINI ATV Raptor 50cc- are limitator de viteza, ambreiajul automatic, motorul cu un cilindru. Poate atinge viteza de 45 de kiloemtri pe ora. La acest produs, livrarea va este asigurata gratuit.

BEMI Shineray XY150ST Automatik cu OMOLOGARE Europeana are motor de 150 de cm3, rezervor de 5 litri, transmisie pe lant, bord digital. Poate atinge viteza maxima de 70 de kilometri pe ora.

BS 250S-11B OMOLOGAT EEC COC CIV RAR este importat din Germania. Motorul este in 4 timpi, de tip Yamaha, radiatorul este cu termostat si termocupla cu ventilator. Poate fi folosit de maxim doua persoane.

BEMI Grizzly XY200ST-6A Automatik CVT OMLOGAT strada EU capacitatea motorului este de 179 cm3, transmisia se face pe lant. Poate atinge chiar si 80 de kilometric pe ora. Poate fi utilizat de maxim doua persoane.

BEMI Grizzly XY200ST-6A Automatik CVT OMLOGAT strada EU are motor de 179 cm3, transmisie pe lant, rezervorul are capacitate de 6,6 litri, cutie automata. Pot merge pe el doua persoane.

Atv-urile pot reprezenta deseori mijloace de transport utile si foarte comode. Cu ele puteti vizita locuri deosebite, in care accesul cu masina nu este permis, puteti urca chiar pe munte, aveti posibilitatea de a vizita intr-un timp scurt o statiune turistica de exemplu. Este important sa manifestati responsabilitate totala cand mergeti cu atv-uri intrucat exista si pericolul producerii unor accidente. Au existat si cazuri, din pacate in care persoanele s-au rasturnat cu atv-urile cu care circulau si au suferit leziuni grave sau chiar au murit. Nu trebuie sa conduceti avt-uri cand va aflati sub influenta bauturilor alcoolice.

Cumparati-va atv-uri prin intermediul magazinului online Bemiro Mania si va veti bucura de oferte excelente!

 

Acest magazin isi are sediul comercial in Targu Mures si poate fi contactat prin telefon sau e-mail. Pentru a comanda un atv, trebuie sa accesati site-ul bemiromania.shopmania.biz si Atv-uri de la Bemiro Mania1sa plasati online comanda dumneavoastra.

Pentru unele modele de atv-uri beneficiati de transport gratuit, iar pentru altele trebuie sa achitati o taxa de transport, in functie de cate kilograme cantareste coletul dumneavoastra. Firmele care asigura transportul sunt: Urgent Curier, Curier Rapid. Timpul mediu de livrare este de una-doua zile.

Nu ezitati sa comandati atv-uri prin intermediul acestui magazin online si va veti putea bucura de calitate, promptitudine, preturi avantajoase si amabilitate.