Aspiratoare industriale doar prin Ksk Clean

Aspiratoare-profesionale-industriale-S2BDQ1Silentioase, cu putere mare de aspirare si cu un design compact, destinate constructiilor, industriei auto, ansamblurilor de birouri, industriei alimentare precum si multor altor domenii, acolo unde curatenia este esentiala pentru desfasurarea activitatilor in conditii optime. Aspiratoarele industriale sunt echipamente profesionale menite sa curete suprafetele atat de praf, substante periculoase, particule solide de dimensiuni mari cat si de lichide in cantitati mari, putand lucra totodata, perioade mari de timp fara a fi necesara curatarea filtrelor.

Activitatea personalului in domeniile industriale este supusa riscurilor si pericolelor permanente, mai ales in cazul in care curatenia nu este efectuata adecvat. Astfel, expunerea la substantele periculoase care trebuie curatate poate fi nociva, de aceea curatenia este o activitate obligatorie in toate locurile de munca. In plus, in unele industrii, lipsa curateniei sau curatenia precara poate avea efecte nu numai asupra angajatiilor ci si asupra intregii afaceri. Cu alte cuvinte, un mediu curat este un mediu confortabil si nu in ultimul rand, sanatos.

In depozite, spatii comerciale sau fabrici, pentru un mediu igienic si o impresie buna, pardoseala trebuie curatata zilnic. Si pentru ca acest procedeu sa nu fie unul epuizant si consumator de timp, ai nevoie de echipamente speciale, de ultima generatie, care sa asigure rezultate pe masura. De aceea, aspiratoarele industriale reprezinta o investitie optima.

Ksk Clean, firma infiintata din dorinta de a oferi solutii adecvate celor care activeaza in domeniul prestarii de servicii de curatenie, fie ca este vorba de cea industriala, profesionala ori de cea rezidentiala, vine in sprijinul clientilor cu aspiratoare industriale, cu diferite specificatii tehnice si modele constructive, adresate domeniilor precum indstria mobilei, industria textila si alimentara sau industria de prelucrare a metalelor. Aceste aspiratoare profesionale sunt echipate cu motoare puternice, ideale pentru toate tipurile de pardoseli, clasice sau dure. Mai mult decat atat, asigura o pozitie confortabila celui care il manevreaza iar golirea recipientului de colectare este rapida si simpla. Aspiratoarele oferite de Ksk Clean sunt rezistente si nu au nevoie de intretineri suplimentare. Costul de achizitie al acestor produse este unul accesibil si avantajos.

Ksk Clean ofera o gama completa de produse ce include: echipamente de spalare cu jet de apa, echipamente de maturare, echipamente de aspirare profesionala, carucioare si mopuri, echipamente automate pentru spalarea autoturismelor, instalatii de tratare a apelor reziduale in urma spalarii acestora, detergenti si consumabile, toate la tarife competitive. Portofoliul nostru de produse se adreseaza unui numar mare de domenii, printre care: industria farmaceutica, industria alimentara, industria prelucrarii lemnului, constructii civile, morarit si panificatie etc. Produsele Ksk Clean provin din Germania, Spania si Italia, un argument in plus care sustine calitatea pe care o promovam. In plus, oferim clientilor nostri consultanta si proiectare de specialitate, configurarea unor solutii tehnice adecvate fiecarei aplicatii in parte, instalare si service in garantie, precum si consiliere in alegerea, achizitionarea si instalarea elementelor consumabile.

Pe langa produsele si serviciile profesionale pe care le punem la dispozitie, mizam pe echipa noastra de specialisti, cu experienta vasta in domeniu, gata sa raspunda cu succes chiar si celor mai complexe solicitari, indiferent de nivelul de dificultate. Pentru informatii si detalii suplimentare, acceseaza pagina noastra de internet si alege sa lucrezi cu un partener responsabil, corect si profesionist.