Asigura-ti stocul de sapunuri utilizand serviciile Mopeka Impex

Indiferent de scopul pe care il urmaresti, daca iti doresti sa achizitionezi sapunuri ecologice de buna calitate beneficiind de preturi avantajoase, compania Mopeka Impex poate deveni partenerul tau de afaceri. Compania este producator autorizat de sapunuri, intampinandu-si clientii cu o oferta mai mult decat diversificata. Dar, avantajul principal al Mopeka Impex il reprezinta procesul de realizare al sapunurilor, proces ce garanteaza calitatea la standarde europene pentru toate produsele comercializate. Mai multe detalii referitoare la aceste aspecte puteti citi in cele ce urmeaza.

Serviciile companiei Mopeka Impex se adreseaza tuturor celor interesati; astfel, sapunurile comercializate de firma mentionata pot fi achizitionate atat de persoane fizice cat si de catre persoane juridice. Desigur, fiind vorba despre un producator de sapunur,i aceste servicii se adreseaza in special celor ce doresc recomercializarea sau folosirea acestor produse. Dar, dupa cum am afirmat si in introducerea acestui articol, indiferent de scopul sau motivul pentru care doriti sa achizitionati sapunul Mopeka Impex, compania va sta la dispozitie cu cele mai bune oferte disponibile pe piata de profil din Romania.

Tot in introducerea acestui articol am mentionat faptul ca Mopeka Impex va ofera o gama diversificata de sapunuri, sapunuri care sunt si ecologice. Fiind producator de sapunuri, Mopeka Impex a dorit sa se specializeze in acest domeniu cautand tot timpul solutii tehnice fiabile si eficiente prin care sa isi surprinda intr-un mod placut clientii. De aceea, in prezent Mopeka Impex comercializeaza sapunuri de diverse categorii; aceste produse sunt de cele mai multe ori ecologice, ceea ce inseamna ca pentru realizarea lor s-au folosit numai substante naturale.

Astfel, utilizand sapunurile Mopeka Impex o sa va ingrijiti si tenul datorita compusilor care nu sunt nocivi si care nu irita pielea precum sapunurile obisnuite. Aceste sapunuri sunt extrem de utile atat pentru utilizare casnica cat si pentru utilizare industriala. In oferta companiei sunt incluse atat sapunuri clasice, cat si sapunuri lichide ori detergenti industriali sau pentru domeniul spalatoriilor auto. Similar, detergentii si sapunurile destinate utilizarii industriale garanteaza siguranta materialelor pe care vor fi aplicate dar si sanatatea persoanelor cu care intra in contact.

In cazul in care cele enuntate mai sus au reusit sa va starneasca interesul, atunci trebuie sa stiti ca Mopeka Impex va asteapta cu servicii mai mult decat avantajoase, tarifele practicate pentru produsele comercializate fiind accesibile pentru orice tip de buget. Desigur, aceste tarife vor varia in functie de fiecare comanda in parte, ceea ce inseamna ca pentru a obtine o oferta de pret exacta trebuie ca in prealabil sa stabiliti o legatura cu reprezentantii companiei.

In final, pentru a beneficia de serviciile producatorului de sapunuri Mopeka Impex nu trebuie decat sa utilizati platforma online a companiei pentru a vizualiza gama completa de sapunuri disponibila. Apoi prin completarea formularului online sau prin utilizarea datelor de contact ce sunt afisate in finalul acestui articol, puteti plasa comanda dumneavoastra usor si rapid. Prin intermediul datelor mentionate puteti solicita si asistenta sau ajutorul de specialitate oferit de specialistii Mopeka Impex.

Mopeka Impex, date de contact

S.C. MOPEKA IMPEX® S.R.L.
TIMISOARA
MILOS CIRNEANSKI 43

Tel./Fax:
0256 293 200
0256 293 201

Departament aprovizionare
– Florin FICAU – 0755 083650

Departament contabilitate
– Rodica NOVAC – 0740 422625

Departament vanzari
– Daniel CRAMBA – 0737 530308

Departament logistica
– Florin FICAU – 0755 083650

Departament marketing
– Mariana VUSCAN – 0748 110818

Articol oferit prin reteaua Zoom-biz.ro