Asambleaza tot ce vrei cu suruburile cu filet metric – Sursal

Suruburi-de-cuplare-HDLEXToate obiectele din jurul nostru sunt un tot unitar ce combina o multitudine de piese; unele mai importante, iar unele optionale. Suruburile fac parte din categoria de piese ce nu pot lipsi in momentul asamblarii unui obiect (piese de mobilier, aparate electronice etc). Este incredibil cum niste piese atat de mici tin la un loc celelalte componente, pentru a crea obiecte atat de mari!

Un surub poate fi utilizat in mai multe scopuri: fixari mecanice, reglare, unire a componentelor, masurare etc. In multe cazuri, acest accesoriu metalic se foloseste alaturi de organul de masina pereche, si anume piulita. Din punct de vedere al structurii, un surub are ca si componente: o tija cilindrica filetata la exterior si un cap de surub ce poate avea diverse forme. Exista o gama foarte larga de tipuri de suruburi, insa astazi iti vom prezenta suruburile cu filet metric de la Sursal.

Surubul cu filet metric are, la randul sau, mai multe intrebuintari, rolul sau principal fiind acela de fixare si imbinare a componentelor. In majoritatea cazurilor, capul de surub are forma hexagonala, ceea ce ajuta la fixarea intr-o maniera precisa a acestuia. Sursal iti pune la dispozitie mai multe modele de surub cu filet metric:

–         Surub cu filet metric cu cap hexagonal;

–         Surub cu filet metric cu cap inecat;

–         Surub cu filet metric cu cap semiinecat;

–         Surub cu filet metric cu cap cilindric bombat;

–         Surub cu filet metric cu cap crestat.

Mai mult decat atat, surubul cu filet metric este utilizat in foarte multe domenii industriale, datorita capacitatii sale de unire a componentelor. Poti achizitiona suruburi cu filet metric daca ai nevoie de asamblari in industrii ca: industria constructoare de masini, industria mobilei si multe altele.

Surubul cu filet metric este cel mai utilizat dintre accesoriile metalice de acest tip, fiind folosit in cazul unor materiale ca lemnul, table, palul. Sursal iti pune la dispozitie suruburi cu filet metric realizate din cele mai bune materiale, pentru a garanta rezistenta si durabilitatea.

Compania Sursal a fost infiintata in anul 1908, acumuland in timp o vasta experienta in domeniul industriei de confectii metalice. Pe langa suruburile cu filet metric, iti oferim si produse ca: suruburi pentru lemn, suruburi de cuplare, suruburi cu filet pentru tabla, nituri, garnituri de cuplare pentru constructii si accesorii metalice obtinute prin procedee de stantare, indoire si ambutisare.

Inafara produselor oferite, poti apela cu incredere si la serviciile oferite de catre firma Sursal:

–         Operatii de prelucrari mecanice;

–         Calirea metalelor;

–         Acoperiri metalice prin procedeul de zincare electrochimica.

Imbinarea componentelor pentru a obtine obiectele necesare traiului de zi cu zi este mult mai usoara daca utilizezi suruburile cu filet metric Sursal! Pentru mai multe informatii, te invitam sa accesezi platforma web a companiei sau sa ne contactezi, utilizand informatiile de mai jos:

Adresa: Stefan cel Mare, com. Saligny, judetul Constanta

Persoane de contact:

Dumitru Constantin – Director General

Serif Uzeir – Director General Executiv

Veli Tagedin – Sef Serviciul tehnic

Claudiu Mincev – Sef Serviciu Desfacere

Telefon: 0241.853.103

Fax: 0241.820.035

Email: sursals@yahoo.com

In momentul in care vei contacta compania Sursal, nu uita sa precizezi faptul ca ai gasit firma pe reteaua zoom-biz.ro, pentru a beneficia de cele mai bune preturi!