Arzatoare pe combustibil lichid usor de la Rigorinstal pentru utilizari variate!

Arzatoare-pe-combustibil-lichid-usor cluIn ultimele doua decenii, firmele de distributie, montaj si service a instalatiilor de incalzire, climatizare si aer conditionat au cunoscut o dezvoltare considerabila. De la simple locuinte civile si pana la sediile unor mari companii, cu toate pot necesita racordarea la astfel de instalatii mai devreme sau mai tarziu. In ceea ce priveste instalatiile de incalzire, acestea au un rol extrem de important intr-o tara precum Romania, fapt pentru care, in procesul lor de comercializare si de instalare trebuie contactate echipe de profesionisti in domeniu. O astfel de echipa este si cea pe care o intalnim la compania Rigorinstal din Breaza (judetul Prahova).

Firma este autorizata in montajul instalatiilor termice ce folosesc combustibil gazos, lichid sau solid, asigurand executarea unor lucrari de calitate, atat pentru persoanele fizice, cat si juridice. Aceste operatiuni sunt efectuate numai de catre persoane calificate, ce au urmat o serie de cursuri de specialitate. Cu o vasta experienta acumulata in acest domeniu si clienti de marca pentru care au fost executate lucrari de instalare, Rigorinstal poate fi solutia dumneavoastra pentru servicii de calitate, executate la cele mai inalte standarde.

Compania din sudul tarii este unul dintre cei mai importanti distribuitori de arzatoare pe combustibil lichid usor (CLU) din judetul Prahova. Acestea sunt utilizate la numeroase aplicatii de incalzire si uscare, precum si in procesele tehnologice. Aici gasiti o gama diversa de modele, cu puteri si caraceristici diferite. Arzatoarele de combustibil lichid sunt utilizate acolo unde gazele nu sunt disponibile, sau in cazul in care se dispune de combustibil lichid ieftin.

In cadrul firmei din Prahova puteti gasi arzatoare de CLU diferentiate dupa tipul de combustibil utilizat si anumite caracteristici tehnice. Tipurile pe care le puteti achizitiona sunt compatibile cu lichid sulfurat sau desulfurat, simple sau cu modulare. Acestea se alimenteaza de la surse de 230 V sau de la surse de curent trifazat de 400 V. Dotarile pentru siguranta constau in panouri de control cu programatoare electronice, fotorezistenta, valve de admisie CLU, servomotoare pentru control aer si combustibil si selectoare mod de lucru. Arzatoarele de CLU (combustibil lichid usor) pot utiliza: combustibil lichid usor – CLU, combustibil lichid greu – CLG, Calor Economic 3 sau pacura. Spre deosebire de arzatoarele de motorina, arzatoarele de combustibil lichid usor au in dotare preincalzitor electric si pompa cu angrenaj care refuleaza combustibilul la o presiune mult mai mare (20 si 30 bari), in functie de natura combustibilului utilizat.

In vederea alegerii celui mai indicat arzator pentru un anume tip de aplicatie, pe langa destinatia si puterea termica necesara, trebuie avute in vedere si caracteristicile tehnice ale combustibilului.

Arzatoare pe combustibil lichid usor de Rigorinstal pot fi utilizate in diverse tipuri de aplicatii, cum ar fi:

– incalzire centrala (cazane de apa calda);

– cazane de apa supraincalzita;

– cazane energetice;

– generatoare de abur sau de aer cald;

– incalzire cu ulei diatermic;

– topire asfalt / bitum si incalzire agregate ( balast ), preparare de mixturi asfaltice;

– procese de uscare in general;

– pasteurizare;

– uscare produse agricole si alimentare (cereale, tutun, legume si fructe);

– uscare cherestea;

– uscare textile;

– procese de incalzire in rafinarii;

– incinerare.

Referitor la instalarea acestor arazatoare, profesionistii Rigorinstal se ocupa de tot procesul, intrucat firma este autorizata in montajul instalatiilor termice ce folosesc combustibil gazos, lichid sau solid, asigurand executarea unor lucrari de calitate, atat pentru persoanele fizice, cat si juridice. Aceste operatiuni sunt efectuate numai de catre persoane calificate, ce au urmat o serie de cursuri de specialitate.

Date de contact:

Str. 23 August, nr. 78, Breaza, Prahova

Telefon / Fax   0244-347349

E-mail : office@rigorinstal.ro

Articol oferit de zoom-biz.ro.