Mobteco – Taramul mobilei perfecte!

mobila-dormitorVa intrebati care ar fi motivele pentru care sa alegeti mobila la comanda? Pai ganditi-va bine si va veti da seama de avantajele pe care vi le vor aduce o astfel de mobila: se va incadra perfect in ambientul caminului dumneavoastra din punct de vedere al dimensiunilor, o veti putea personaliza, veti putea crea modelul final, veti putea alege materialele, veti putea alege combinatia de culori, sistemul de deschidere, numarul de sertare, modul de dispunere al usilor si al sertarelor, chiar si manerele usilor mobilei, accesoriile, etc.

De ce sa alegem mobila la comanda? Pentru ca va reprezenta optiunile fiecaruia dintre noi si va purta amprenta personalitatii si a gusturilor noastre. Simplu! Este metoda ideala de a fi pe deplin multumiti de mobila care decoreaza diningul, baia, livingul, biroul, dormitorul, dressingul, etc.

La Mobteco, o echipa de specialisti in domeniu, va va intampina cu solutiile adecvate necesitatilor dumneavoastra si va vor indruma in decizii pentru ca decorul locuintei, biroului sau spatiul public sa fie unic.

De ce sa alegem mobila la comanda? Inca nu v-ati convins? Poate ca pare complicata toata nebunia asta cu alegerea, cu masuratorile, cu colindatul magazinelor specializate in cautare de modele care iti plac si care au preturi accesibile pentru bugetul stabilit, etc., insa nu este deloc asa atata timp cat o faci cu draga inima, in interes propriu si daca ai un profesionist alaturi de tine – Mobteco.

Cele mai importante aspecte pe care trebuie sa le avem in vedere atunci cand alegem mobila la comanda sunt functionalitatea si designul. Nimanui nu cred ca i-ar placea sa aiba  o camera decorata cu dulapuri care sa impiedice deschiderea usilor, spre exemplu, o camera sau un spatiu care sa nu reflecte personalitatea proprietarului si stilul sau de viata. In functie de firea si caracterul dumneavoastra puteti alege o mobila clasica, moderna, avangardista, etc. Desi procesul alegerii si crearii mobilei la comanda este mai lung decat cel al alegerii „mobilei de-a gata”, compania Mobteco garanteaza ca satisfactia va fi mult mai mare.

Daca alegem mobila la comanda, achizitia va fi mai rationala pentru ca, asa cum am mentionat mai devreme, procesul este putin mai lung, timp in care vom putea sa ne gandim si sa ne razgandim de o mie de ori. Plus ca vom vedea proiectul, iar cu ajutorul unei echipe specializate vom avea o imagine clara asupra rezultatului final.

De ce sa alegem mobila la comanda? Pentru ca vom avea un decor de bun-gust pe gustul nostru! Iar daca nu ne va  fi pe plac un anumit lucru, cu unele ajustari se va rezolva orice fel de problema.

Modelele standard, au si ele farmecul lor, dar niciodata nu ni se vor parea mai frumoase pentru ca nu sunt realizate dupa indicatiile si preferintele noastre. Vom fi creatorii propriei noastre mobile! O mobila ideala!

Mobteco preia orice comanda ca pe o provocare si indiferent de complexitatea sa, o duce la bun sfarsit intr-un mod profesional, cu seriozitate si respect pentru lucrare si pentru client.

Calitatea mobilierului realizat la comanda de catre Mobteco va surprinde prin liniile fine si precise, prin cromatica si forme, prin materialul si accesoriile folosite, etc.

 

Artesi Mobili Mobteco

www.mobteco.ro

Telefon de contact:

0727 225 813

Adresa firmei:

Strada Dolomitului, nr. 27, Bucureşti, Bucureşti