Arta si modernism cu sticla de la Art Tiffany

Arta si modernism cu sticla de la Art TiffanyEsti in cautare de sticla ornamentala pentru a-ti amenaja locuinta intr-un stil unic, extrem de frumos, clasic, dar in acelasi timp modern si impunator? De ce te-ai gandit sa apelezi la sticla ornamentala pentru casa ta? Ai auzit de la prieteni ca este frumoasa? Ai citit pe internet? Sau pur si simplu ai avut ocazia sa mergi in vizita la niste rude si te-ai indragostit pe loc de geamurile pictate de mana, care imbinau elemente din natura cu povestile de viata ale stapanilor casei? Asa-i ca este o idee minunata sa-ti poti personaliza locuinta in acest mod nu inovativ, caci oamenii au facut arta din pictura pe sticla si din ornamentarea acesteia inca din cele mai vechi timpuri, ci de poveste?

Daca iti doresti sa ai parte de o locuinta in care sa te simti, in primul rand, tu, excelent si, apoi, sa ti-o admire si prietenii, rudele sau trecatorii, poti folosi sticla ornamentala. Aceasta este ideala pentru decorul casei tale si poate fi achizitionata de la companii care lucreaza in acest domeniu atat de artistic.

Nu cunosti nici o firma care se ocupa de producerea si comercializarea de sticla ornamentala? Art Tiffany din Oradea este exact compania pe care ai cautat-o si care iti va infrumuseta locuinta dupa gustul si dorinta ta! Nu ezita sa iei legatura si tu cu echipa Art Tiffany si sa profiti de toate promotiile companiei!

Sticla – pentru ca istoria se scrie chiar si pe un ciob de sticla

Stii ce este, de fapt, sticla? Sticla este un amestec de nisip de cuart, carbonat de sodiu, piatra de var plus alte materiale, care se topesc in cuptoare speciale. Sticla, cand este fierbinte, are o vascozitate speciala si se poate modela in fel si chip. Poti obtine, astfel, farfurii, cani, borcane, vase, geamuri sau diferite obiecte ornamentale.

Sticla este si ea de mai multe tipuri. Exista sticla speciala pentru geamuri, dar si sticla gen Jena sau Duran. Acestea sunt mai rezistente si se pot folosi la gatit, in cuptoare. Sticla poate fi colorata: alba, rosie, verde, albastra, galbena sau violet. Apoi ea poate fi si pictata.

De cand stiu oamenii de sticla? De mii de ani. In Egiptul Antic s-a dezvoltat pentru prima oara industria sticlei. Este de asemenea cunoscuta sticla romnana si, in special, sticla de Murano, care este o sticla deosebita.

In timp, toata aceasta industrie a sticlei a evoluat, iar astazi se gaseste si sticla ornamentala. Aceasta se obtine prin gravarea cu un anumit motiv. Deci, una dintre fetele sticlei va fi imprimata cu un model in relief. Transluciditatea sticlei este mai mare sau mai mica, totul difera de model. Nu mai vorbim si de faptul ca aceasta sticla ornamentala poate fi si pictata. De fapt, acesta este cel mai mare farmec al ei.

Art Tiffany, arta care face diferenta

Sticla ornamentala se poate utiliza atat pentru geamurile de exterior, cat si pentru cele de interior, pentru mese, baruri sau pentru orice portiuni pe care doresti sa le luminezi intr-un Arta si modernism cu sticla de la Art Tiffany1mod cat mai artistic.

Daca vei alege sticla ornamentala pentru locuinta ta, cu siguranta, nu vei regreta. Frumusetea acesteia te va multumi pe deplin.

De unde poti face rost de acest gen de sticla? De la Art Tiffany din Oradea, specialistii sticlei in Romania!

Daca esti in cautare de sticla ornamentala, ia legatura cu firma Art Tiffany. Pentru informatii suplimentare, apeleaza numarul 0259-453.191 sau trimite un e-mail pe adresa office@arttiffany.ro.

In momentul in care vei contacta firma, mentioneaza faptul ca ai gasit compania pe reteaua zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

In continuare, poti citi un articol interesant despre cazare pe litoral.