Art Tiffany iti ofera oglinda potrivita!

Oglinzi-la-comanda-vw5C9Art Tiffany realizeaza oglinzi la comanda dupa preferintele si cerintele tale. Pe langa functia practica pe care o indeplinesc, oglinzile sunt si elemente decorative. Acestea infrumuseteaza si pun in valoare locurile in care se afla, lasand impresia de spatiu. Oglinda este in realitate o bucata de sticla transparenta, vopsita pe o parte mai intai cu un strat de argint, apoi cu unul mai gros, de cupru. La final, suprafata se acopera cu vopsea pentru a o proteja. Marginile sunt protejate in rama care le incadreaza. Oglinzile la comanda oferite de Art Tiffany pot avea dimensiunile si formele dorite pentru a se potrivi spatiului in care vor fi amplasate. Ele pot avea rame din lemn sau alt material si pot sa completeze mobilierul din camera, baie sau chiar dintr-un hol.

Compania Art Tiffany ofera clientilor oglinzi la comanda care pot satisface cele mai exigente gusturi. Personalul firmei, care este alcatuit dintr-o echipa de profesionisti, are capacitatea de a confectiona oglinzi cu diferite forme: ovale, rotunde, patrate si multe altele. Dimensiunile acestora pot fi stabilite de comun acord cu clientul, pentru ca la final sa se incadreze perfect in spatiul dorit. La cererea clientilor, pot fi executate diferite ornamente sau motive florale pe suprafetele oglinzilor comandate. Modelul lor este conceput in functie de stilul locuintei si de spatiul disponibil. Oglinda este o piesa indragita de designeri, indeplinind un dublu rol, si anume cel functional si cel decorativ, dand personalitate incaperii si creand impresia unui spatiu mai mare. Oglinzile executate sunt de calitate, iar produsele sunt atent finisate. Clientii pot opta pentru modele diferite, cu design deosebit sau ornamente aplicate pe suprafata acestora. Indiferent ca incaperea este decorata in stil clasic sau modern, oglinzile la comanda se vor incadra perfect in orice spatiu. Aceste produse au suprafete usor de intretinut, care pot fi curatate cu obisnuitele produse de uz casnic.

Infiintata in Oradea, firma Art Tiffany iti ofera produse de sticla de calitate superioara, cum ar fi: vitralii, oglinzi, sticle ornamentale, usi si pereti din sticla, cabine de dus, trepte si pardoseli din sticla, copertine si balustrade din sticla, precum si terase rezistente la conditiile meteo ale fiecarui anotimp. Pentru realizarea acestor produse, firma foloseste sticla securizata, transparenta, colorata sau cu modele. Tehnologia utilizata de Art Tiffany este un mod inovator si inedit de prelucrare a sticlei. Cu produsele confectionate de Art Tiffany, vei putea sa oferi casei tale un aspect elegant si unic. Pentru ca sunt realizate la comanda, ai garantia obtinerii unor obiecte din sticla pe masura asteptarilor tale.

Pentru mai multe informatii despre oglinzile la comanda si pentru comenzi, acceseaza pagina de internet a companiei Art Tiffany sau solicita consultanta unuia dintre reprezentantii firmei. Apeland la specialistii Art Tiffany vei putea achizitiona oglinzi la comanda pe placul tau. Oglinzile sunt prezente in fiecare casa, fie ca sunt folosite pentru intretinerea personala, decorare si arhitectura. Pentru imagini si modele, intra pe site-ul oficial al firmei si comanda oglinzile Art Tiffany pentru a decora orice in incapere asa cum iti doresti.

Datele de contact ale firmei Art Tiffany

Adresa firmei: Str. Cuza Voda, Nr. 52, Oradea, Bihor

Telefon: 0259 453 191

Email: office@arttiffany.ro