Ariodante, scoala de arte care transforma visurile in realitate

ariodante_logoArta e o parte importanta din viata fiecaruia dintre noi. Ne marcheaza viata si ne bucura sufletul indiferent de varsta, profesie si de stilul de viata. Oricine a fost miscat cel putin o data cand a auzit o anumita muzica sau cand a avut in fata o anumita lucrare de arta plastica. In momentele de tristete sau neliniste oamenii apeleaza la arta pentru a se regasi. Nu toti oamenii sunt cantareti, pictori, compozitori sau instrumentisti, dar cu totii sunt asculta muzica si isi bucura privirile cu lucrarile unor pictori apreciati sau mai putin cunoscuti. Sarbatorile si petrecerile tuturor popoarelor sunt marcate de muzica, dans si arta in toate formele sale.

Orice consumator de arta si-a imaginat cel putin o data cum ar fi sa treaca dincolo de ceea ce se vede si se aude si sa se transforme el insusi intr-un cantaret, un instrumentist sau un pictor. Unii oameni au incercat si chiar au reusit sa faca o profesie din pasiunea lor. Altii si-au dorit sa cante sau sa picteze doar din placere, fara intentia de a urma o meserie in domeniul artistic. Destul de multi sunt cei care desi si-ar fi dorit sa faca ceva din punct de vedere artistic, nu au mers mai departe si nu au indraznit sa-si transforme dorinta intr-un hobby. Pe ei si pe toti cei care vor sa se exprime prin arta, fie ca au mai facut-o in trecut sau nu, scoala arte Bucuresti Ariodante ii asteapta cu bratele deschise. Vor gasi aici un mediu placut, cald, cu profesori cu experienta scenica si pedagogica ce le vor dezvalui tainele unei lumi fascinante.

Cursuri de pian, chitara, vioara, pictura, flaut, jazz, teoria si istoria muzicii

Versurile unui vechi cantec romanesc spun multe despre filosofia din spatele scolii de arte Ariodante: “Eu nu cant ca stiu canta, cant sa-mi stampar inima”. Aici sunt asteptati toti cei care isi doresc sa cante sau sa picteze, indiferent de varsta, experienta, profesie. Profesorii se adapteaza cerintelor fiecarui cursant si va pot indruma si daca doriti doar sa va insusiti elementele de tehnica de baza in ceea ce priveste interpretarea vocala, instrumentala sau bazele artelor plastice. Important este sa va urmati pasiunea, si daca va doriti sa faceti performanta aici veti gasi tot sprijinul necesar. Scoala Arte Bucuresti Ariodante sustine participarea micilor instrumentisti la concursuri de pian , vioara, flaut si canto. Fiecare elev invata in ritmul propriu, bucurandu-se de fiecare progres.

Dezvoltare personala prin arta

Un termen utilizat frecvent in ultimul timp este cel de dezvoltare personala. Scoala arte Bucuresti Ariodante va propune sa va exprimati emotiile si sa va imbogatiti spiritual prin muzica si pictura. Studiile au aratat ca persoanele care invata sa cante la un instrument muzical isi dezvolta inteligenta, increderea in fortele proprii si sensibilitatea. Studiul muzicii presupune disciplina, rabdare si perseverenta, calitati de care avem nevoie pe tot parcursul vietii. Spre deosebire de scolile traditionale, in care elevii sunt uneori descurajati prin pedepse si mustrari, scoala Ariodante pune accent pe comunicarea deschisa intre elev si profesor, care devin parteneri pe un drum frumos care le va aduce satisfactii.