Arexim Audit – Iti tine contabilitatea!

a_handshake-940x460Tinerea contabilitatii este un procedeu complex care permite organizarea societatii pentru a avea un control bun asupra bunurilor necesare derularii afacerii, dar si a veniturilor si cheltuielilor aferente. Externalizarea activitatii contabile reprezinta o solutie eficienta de crestere a ratei de indeplinire a obiectivelor unei firme, prin orientarea mai mult spre rezultate, decat spre operatiuni de suport. Compania Arexim Audit ofera o gama larga de servicii de contabilitate, de la tinerea contabilitatii la acordarea de asistenta de specialitate pentru reorganizarea societatilor comerciale. Societatea dispune de un personal competent in orice situatie si activitate ce tine de contabilitate, oferind servicii complete in acest domeniu. Contabilitatea interna sau manageriala are ca obiect calculatia costurilor, stabilirea rezultatelor si a rentabilitatii produselor, lucrarilor si serviciilor, intocmirea, executia si controlul bugetelor de venit si cheltuieli pe feluri de activitati.

Contabilitatea descrie circuitul patrimonial al intreprinderii privit in totalitatea si structuralitatea sa. Scopul sau principal il constituie furnizarea de informatii cu privire la pozitia financiara, performantele si modificarile pozitiei financiare. Arexim Audit efectueaza analize economico-financiare, evaluari patrimoniale, lucrari de organizare administrativa, realizarea contabilitatii si intocmirea tuturor documentelor si registrelor. O data cu modificarile aparute in organizarea societatilor comerciale, specialistii acorda si asistenta financiara de specialitate pentru reincadrarea operatiunilor in limitele legale. Astfel, societatea Arexim Audit ofera toata gama de servicii in domeniu de cea mai buna calitate. Scopul contabilitatii financiare este de a determina periodic situatia financiara a intreprinderii si rezultatul global al activitatii. Are la baza norme unitare prevazute de legea contabilitatii si reglementari contabile, norme care sunt aplicabile tuturor din economie. Societatea Arexim Audit tine sau supravegheaza contabilitatea si intocmeste sau verifica si semneaza situatiile financiare, acorda asistenta privind organizarea si tinerea contabilitatii, efectueaza analize economico-financiare si evaluari patrimoniale, efectueaza expertize contabile, executa alte lucrari cu caracter financiar-contabil, acorda asistenta de specialitate pentru infiintarea si reorganizarea societatilor comerciale si efectueaza pentru persoane fizice si juridice servicii profesionale care presupun cunostinte de contabilitate. Arexim Audit dispune de experti contabili, autorizati potrivit legii.

Arexim Audit, societate infiintata in Bucuresti, are ca obiect de activitate serviciile de consultanta fiscala, contabilitate, gestiune, retratari de conturi si audit financiar. Scopul companiei este acela de a oferi servicii de calitate in conformitate cu standardele internationale si reglementarile aplicabile. Societatea ofera servicii complexe atat in domeniul financiar, cat si in ceea ce priveste managementul de personal, al fiscalitatii si accesarii de fonduri europene. Specialistii societatii Arexim Audit au o atitudine deschisa si orientata spre gasirea celor mai bune solutii pentru fiecare client, oferind premizele necesare pentru o colaborare de succes.

Pentru mai multe informatii despre serviciile de contabilitate oferite si despre celelalte servicii prestate de Arexim Audit, solicita sprijinul unuia dintre expertii contabili din cadrul companiei sau acceseaza pagina de internet a societatii. Tinerea contabilitatii intr-o companie este o sarcina extrem de importanta, intrucat conduce la dezvoltarea companiei si la obtinerea de rezultate cat mai bune, respectand totodata reglementarile legale in materie. Cu ajutorul companiei Arexim Audit vei putea sa indeplinesti obiectivele societatii in cel mai scurt timp. Beneficiaza de serviciile de contabilitate oferite de Arexim Audit pentru ca firma ta sa prospere!

Datele de contact ale firmei Arexim Audit

Adresa firmei: Str. Ing. Nicolae Slaniceanu, Nr.28, Sector 2, Bucuresti

Telefon: 021 326 72 04

Email: ionescu@arexim.ro