Aquasana – pentru cea mai buna apa

Ai mare grija de sanatatea ta si esti intotdeauna atent la apa pe care o bei? Iti doresti o apa curata si sanatoasa, fara a mai fi nevoit sa cumperi mereu apa plata? Te-ai saturat de mirosurile ori gusturile neplacute cu care te confrunti deseori cand dai drumul vreunui robinet? Cauti sisteme profesionale de filtrare a apei, purificatoare sau dedurizatoare, insa nu stii unde le poti gasi pe cele mai bune? Pentru toate aceste probleme exista o singura solutie: filtrele Aquasana, oferite de catre compania sibiana Enqan.aquas

Cu 13 ani de experienta pe piata de profil, compania Enqan comercializeaza produse de calitate, eficiente si rezistente, in oferta acesteia regasindu-se si filtrele de apa ale firmei Aquasana. Aceste filtre sunt deosebit de eficiente, eliminand din apa pe care o bei elementele chimice, precum clorul si plumbul, dar si microorganismele rezistente la clor si multi alti poluanti, lasand totusi sa treaca mineralele atat de importante pentru organism. Gusturile si mirosurile neplacute vor deveni o amintire daca te decizi sa achizitionezi unul dintre filtrele disponibile.

Toate filtrele de apa potabila functioneaza pe baza procesului de filtrare selectiva oferit exclusiv de catre Aquasana, ce combina ideal filtrarea cu carbon activ, schimbul de ioni si filtrarea mecanica. Astfel, apa de la robinet va fi si mai placuta la gust, dar si mult mai sanatoasa, iar tu vei face economii considerabile, renuntand la apa plata pe care o cumparai pana acum.

Un loc special in oferta companiei il au filtrele de apa amplasate sub chiuveta, care au fost concepute pentru a se integra mai bine in mobilierul bucatariei tale si pentru a-ti oferi un plus de confort. La baza acestui sistem sta filtrul de apa AQ 4000 (cu capacitatea de 110 litri/ora de apa ultra filtrata), care face posibila obtinerea apei printr-un alt robinet, iar pe langa filtrele propriu-zise, ai incluse in pachete si robinetul special, suportul filtrului, armatura T, dar si un set de instructiuni utile.

Filtrul de apa AQ 4000, si implicit cele amplasate sub chiuveta sunt formate din doua filtre mai mici, fiecare avand un rol bine stabilit. Astfel, sedimentele (impuritatile microscopice care tulbura apa si dau gust si miros neplacut) sunt primele eliminate de catre primul filtru, dupa care urmeaza inlaturarea clorului, substanta chimica prezenta in apa intr-o concentratie foarte mare.

Al doilea filtru are rolul de a inlatura poluantii precum plumbul ori substantele chimice sintetice. Plumbul este redus in cadrul unui proces de schimb de ioni, ionii daunatori fiind inlocuiti cu ionii de potasiu, care sunt benefici pentru organism. Aceasta metoda de reducere a plumbului este ideala, astfel imbunatatindu-se considerabil echilibrul mineral al apei. Potasiul confera apei un gust natural de izvor si un pH neutru sau usor alcalin.

Cu toate acestea, in cazul in care nu esti multumit de produsul achizitionat, il poti returna in termen de 45 de zile iar compania iti va restitui banii pe care i-ai achitat pentru filtru.  Totul este facut fara a fi nevoie de justificari sau explicatii, iar transportul este asigurat de firma, singura conditie este sa atasezi factura si chitanta primite la achizitionarea filtrului.aquas1

Nu mai sta pe ganduri! Pentru sanatatea ta si a familiei tale, alege sistemele de filtrare a apei sub chiuveta Aquasana si nu vei regreta!

Contact :

Judeţ: Sibiu
Localitate: Sibiu
Adresa: Str. Litovoiu Voda 1
Telefon: 0800 008014
0727 328288

In momentul in care vei contacta firma, nu uita sa mentionezi ca ai gasit-o in reteaua zoom-biz, beneficiind astfel de cel mai bun pret.