Apivet Iasi ofera familii de albine!

566561338e3fac3075b4df0b4027fe36Iti place apicultura si mierea cea dulce? Acum poti avea o afacere a ta proprie si personala prin achizitionarea unor familii de albine de la Apivet Iasi. Familiile de albine puse la dispozitie de Apivet Iasi sunt ingrijite in cele mai bune conditii de catre apicultorii companiei. Aceste familii de albine pot fi trimise cu curierat la tine acasa sau pot fi ridicate personal din cadrul stupinei care se afla in comuna Miroslava. Cei care au nevoie de livrari de astfel de produse in mod constant pot solicita firmei Apivet Iasi si acestia isi vor putea onora comenzile.

Livrarile de astfel de produse se pot efectua atat in tara, cat si in strainatate in anumite conditii stipulate in contract. Preturile acestor produse sunt convenabile si poti opta contra cost si pentru o cutie speciala de depozitare. Contractele au prioritate fata de ceilalti in momentul stabilirii care este capacitatea de livrare. Se recomanda ca familiile de albine sa se distribuie de obicei primavara, iar roiurile pot fi achizitionate dupa data de 15 iulie.

Avantajele achizitionarii unor familii de albine!

Unul dintre avantajele de mentionat este pretul convenabil al produselor oferite. Familiile de albine oferite de Apivet Iasi apartin rasei Carpatina si sunt asigurate pe piata de specialitate de catre Apivet Iasi, stupina autorizata ANARZ, din comuna Miroslava. Pentru cei care au nevoie de mai multe informatii despre familiile de albine, cat si pentru cei care vor sa stie mai multe despre ingrijirea si cresterea cat mai corepsunzatoare a acestora pot contacta echipa firmei Apivet Iasi. Aceste familii pot fi mutate in lazile clientului sau livrate impreuna cu lazi, in functie de necesitati si cereri. La solicitarea clientului se pun la dispozitie lazi noi, model ME, care pot fi achizitionate contra cost. Lazile au cate 6 pana la 24 de rame de albine, fiind nou construite. Compania detine mai mult de 250 de familii de albine si se pot vinde pana la 100 de familii, integral sau pe fractiuni.

Cei care detin aceasta afacere in Iasi au o experienta de 20 de ani in acest domeniu si ofera celor interesati albine productive si harnice. Familiile oferite sunt atent selectionate de catre acesti apicultori din familii care au oferit rezultate economice de exceptie in ultima perioada. Albinele sunt crescute intr-un mediu autorizat si in conditii excelente. Cei interesati au posibilitatea sa aleaga intre furnizarea unui numar de livrari periodice sau a intregului volum.

Apivet Iasi – pentru comenzi de familii de albine!

Infiintata in Iasi, societatea Apivet Iasi ofera nu numai familii de albine, dar si alte produse similare cum ar fi miere naturala si produse apicole. Poti achizitiona cu siguranta aceste produse intrucat compania detine autorizatie conform legii. Toate produsele sunt atent alese de producatorii Apivet Iasi pentru a avea garantia unor produse de cea mai buna calitate. Fiind producator direct al acestor produse mai sus mentionate, Apivet Iasi iti ofera cele mai bune preturi de pe piata din domeniu. Comanda acum familii de albine de la Apivet Iasi, cat si miere naturala benefica pentru sanatate si organism si nu vei regreta alegerile facute.

Datele de contact ale firmei Apivet Iasi

Adresa firmei: Strada Fermei, Nr. 14A, comuna Miroslava, Iasi

Telefon: 0771 307 402

Email: contact@albinesimatci.shopmania.biz