Aparate sudura Mig Mag – la oferta pe invertoaresudura.ro!

-telmig-1701-turboUn lucru de calitate se obtine doar utilizand echipamente de calitate. Acesta ar trebui sa fie motto-ul oricarei persoane care isi doreste sa aiba succes in afaceri, indiferent de domeniul de activitate. Vrei sa maresti numarul de clienti care apeleaza la serviciile tinichigeriei tale? Atunci cumpara aparate sudura Mig Mag din oferta invertoaresudura.ro!

Despre aparate sudura Mig Mag

Produse profesionale, oferta variata, raport calitate-pret avantajos. Acestea ar fi trei lucruri ce caracterizeaza foarte bine catalogul cu aparate sudura Mig Mag! Vrei si tu asa ceva? Atunci comanda-le din magazinul online invertoaresudura.ro! La scurt timp dupa ce plasezi comanda, iti vor fi livrate la adresa mentionata.

In oferta vei gasi mai multe tipuri de asemenea aparate, dintre care amintim de: Telmig 170/1 Turbo, Telmig 250/2, Technomig 180 Dual Synergic, Mastermig 270/2 etc. Acestea se utilizeaza pentru sudarea constructiilor metalice usoare si in tinichigerii. In functie de necesitati, utilizatorul poate sa regleze curentul de sudura cu ajutorul celor 6 trepte. Pentru a proteja aparatul de suprasarcina, producatorii i-au atasat un termostat.

De ce sa folosesti aparate sudura Mig Mag? Printre altele, intrucat produc fum si zgura in cantitate redusa. In plus, sunt bune pentru a suda otel, otel inox si aluminiu.

Despre Technomig 210 Dual Synergic se poate spune ca se regleaza automat, in functie de material si grosimea selectata, dar si ca este dotat cu tehnologia inverter. Aceasta asigura doua lucruri, si anume: control mai mare al arcului de sudura si flexibilitate in utilizare.

Invertoaresudura.ro – informatii utile

Magazinul online invertoaresudura.ro este proprietate a companiei Metcon Instal, din Bucuresti, si comercializeaza aparate de sudura profesionale si echipamente de protectie, necesare pentru sudura (masti de sudura, manusi de lucru, manusi protectie, maneci sudor, manusa protectie impermeabila etc.).

In oferta vei gasi urmatoarele tipuri de aparate de sudura: tip Invertor, TIG-WIG, MIG MAG, in puncte si tras tabla si de tip transformator.

Absolut toate produsele sunt de cea mai buna calitate, ele fiind aduse de la producatori renumiti in domeniu. Daca doresti sa faci comanda de aparate sudura Mig Mag, vei primi coletul la adresa indicata, prin intermediul serviciului de curierat.

Despre Mig Mag trebuie spus ca este un procedeu ce consta in sudarea SEI imbunatatita (procedeul traditional de sudare). Echipamentul necesar este alcatuit din: o sursa de putere, sarma, gaz de protectie, pistolet si unitate de alimentare cu sarma. Sursa de putere trebuie sa aiba o tensiune constanta.

Colaboreaza cu invertoaresudura.ro! De ce? Pentru ca:

– este un partener de incredere. Toti clientii de pana acum s-au declarat multumiti atat de produsele furnizate, cat si de serviciile puse la dispozitie;

– in oferta se gasesc echipamente de calitate superioara;

– are stabilite parteneriate cu producatori importanti.

Alege sa fii unul dintre cei mai buni in domeniul tau! Ca sa le pui clientilor tot timpul la dispozitie servicii la standarde inalte, achizitioneaza aparate sudura Mig Mag din oferta invertoaresudura.ro! Le poti folosi in diverse domenii! Pentru comenzi suna la unul din numerele de telefon de mai jos.

 

Date de contact

Adresa: Bucuresti, str. Lujerului, nr. 6, bl.100, ap.1, Sector 6

Telefon: 0724.205.471, 0724.013.402