Aparate de masura si control

aparate de masuraDaca sunteti reprezentantul unei firme si aveti nevoie sa achizitionati in conditii avantajoase aparate de masura si control, optiunea cea mai buna este firma Electrical Business Center din Pitesti. Toate produsele pe care le gasiti in oferta firmei sunt de inalta calitate si provin de la producatori renumiti si de incredere.

Ce informatii trebuie sa stiti despre firma Electrical Business Center din Pitesti, care va ofera si aparate de masura si control?

Firma Electrical Business Center a fost infiintata in urma cu 14 ani, bazandu-se pe o echipa de tineri foarte ambitiosi si capabili. Datorita experientei acumulate, aceasta firma a reusit sa se remarce pe piata de profil, atat pe plan local, cat si pe plan national. Daca sunteti interesat de produsele acestei firme, puteti accesa site-ul ebc-pitesti.ro. In momentul de fata, aceasta firma pune la dispozitia tuturor celor interesati o variata gama de produse electrice de joasa si medie tensiune. In privinta preturilor, acestea sunt foarte avantajoase, diferind insa mult in functie de producator, caracteristici tehnice, domenii de utilizare, diverse particularitati. Electrical Business Center reprezinta cea mai buna solutie pentru achizitionarea de aparate de masura si control.

Ce aparate de masura si control pot fi gasite in oferta acestei firme?

Printre acestea se numara si aparate pentru masurarea parametrilor de retea electrica, camere de termiviziune, aparate de masurat izolatia, anemometre, osciloscoape etc. Daca doriti sa vizualizati intreaga gama de aparate de masura si control, puteti accesa site-ul ebc-pitesti.ro.

Iata mai jos prezentate cateva recomandari de aparate de masura si control regasite in oferte firmei Electrical Business Center:

Aparat de masurat HM- se utilizeaza pentru alimentarea in acelasi timp a doua module din seria modulara HAMEG 8000. Are un consum de maxim 50 W si este programabila prin cupla de conectare a modulului. Are o greutate de 4 kilograme.

Analizator de spectru Protek 5270- are domeniu de frecventa 150 kHz…2.7 GHz. Are mai multe functii speciale: ecran rabatabil, sintetizare digitala, masurare putere semnal, memorie 400 locatii + 30 “trace”. Are numeroase accesorii incluse: cordon alimentare, adaptor N/BNC, software etc.

Aparat de masurat rezistenta de izolatie la maxim 1000 V- are afisaj digital 45 digiti si bara analogica. Are urmatoarele functii: frecvente, temperature, masurare capacitati. Se alimenteaza cu baterii 6LR61. Este produs de Metrawatt din Germania.

Anemometre cu fir cald si/sau cu turbine VT 200-  poate fi folosit la temperature cuprinse intre minus 20 si plus 80 de grade.Are mai multe functii: memorie 8000 locatii, min, max, avg, hold, interfata cu PC.

Analizator portabil de retea electrica trafizata Fluke 435- este produsa de Fluke. Are mod de afisare: forme de unde, armonici, grafic, numeric, tabel, histograme. Interventie comunicatie orin USB, are o memorie de 16 MB.  Afisajul este LCD full-grafic, cu iluminare, color.

Aparat de masurat prizele de pamant sturn Geo- afisaj digital- 4 digiti- iluminare. Curent de test max 250 Ma. Masurare tensiune externa: maxim 50 V. Are incluse mai multe accesorii: clipsuri crocodil, set complet de accesorii pentru masurare clasica cu ¾ poli, geanta de transport pentru aparat si accesorii. Producatorul: Lem Norma.

Aparate de masura si control oferite de firma Electrical Business Center

Nu ezitati sa solicitati sprijinul firmei Electrical Business Center pentru orice informatie aveti nevoie. Reprezentatii sai va vor raspunde prompt si va vor ajuta sa alegeti cele mai bune solutii pentru nevoile dumneavoastra. Cautati aparate de masura si control? Electrical Business Center va vine in ajutor.