Antigel auto Kynita-Protectie eficienta la inghet, supraincalzire si uzura!

antigel autoAi schimbat uleiul, ai inlocuit filtrele de aer si ai adaugat lichid de parbriz. Nu ai uitat nimic? Pentru ca masina sa functioneze optim pe orice vreme si in orice sezon, este esential sa acorzi atentie antigelului. Si nu,  antigelulul nu este obligatoriu doar iarna. In cazul in care ignori importanta antigelului, pregateste-te inca de pe acum sa pui bani deoparte. Motorul va ceda, mai devreme sau mai tarziu!

Antigelul disponibil in oferta benzinariilor nu-si face treaba? Nicio problema: il poti comanda de pe net, direct de la un furnizor specializat. Mai exact, pentru antigel auto, apeleaza la Kynita si profita de ofertele avantajoase.

Kynita iti pune la dispozitie tot ceea ce ai nevoie in materie de antigel auto. Poti opta pentru cantitati diferite, in functie de necesitati ( de la 1 kg la 10 kg). Produsele sunt special concepute pentru a actiona eficient impotriva inghetului, a supraincalzirii motorului si uzurii. Antigelul Kynita are calificative excelente, astfel ca poti fi sigur de calitate. Produsele au o capacitate termica considerabila, un grad de vascozitate redus, precum si proprietati menite sa previna efectul de coroziune.

Oferta Kynita se adreseaza atat persoanelor fizice, cat si celor juridice.

Antigel auto, sau cum sa eviti reparatiile costisitoare!

Fa apel la memorie si aminteste-ti cand anume ai completat nivelul de antigel. Daca nu iti mai amintesti..inseamna ca masina ta are deja o problema. Ai auzit de expresia ¨a crapat motorul¨? Ei bine, nu este fabulatie si nici macar un cliseu. Este realitate: lipsa antigelului afecteaza grav motorul. Iata de ce.

Ce este antigelul auto?

Antigelul este un lichid folosit pentru racirea motorului care face un circuit inchis intre propulsor (de unde preia caldura) si radiator (acolo unde aceasta este cedata). Pe scurt, antigelul are rolul de a proteja motorul impotriva inghetului, supraincalzirii si coroziunii.

La ce temperaturi intervine antigelul?

Functia anticongelare variaza in functie de concentratie ( de la -12 grade C, pana la -65 grade C). Un antigel bun are punctul de inghet la -35 de grade C, chiar si la -40 grade C.

Rol antidepunere

Chiar daca majoritatea conducatorilor auto utilizeaza antigelul doar de grija inghetului, lichidul are si un alt rol, cel de antidepunere. Mai exact, antigelul se dovedeste extrem de eficient in evitarea formatiunilor de calcar sau de alta natura care ar putea reduce semnificativ transferul termic.

Atentie: antigelul trebuie inlocuit la fiecare doi ani. In plus, acesta trebuie sa fie compatibil cu materialele din motorul masinii tale.

Kynita-Producator si distribuitor de antigel auto. Un produs nou pe piata!antigel auto

Nu te lasa pacalit de eticheta! Nu de putine ori se intampla ca antigeluri cu renume sa dezamageasca odata ce mercurul din termometre scade. In ciuda recomandarilor, antigelurile din comert ingheata!

Daca vrei sa ai garantia unui antigel auto bun si la minus multe grade Celsius, incearca gama de antigeluri Kynita. Ai de ales din nu mai putin de 4 variante, toate proiectate sa ofere protectie desavarsita in conditii dificile de mediu. Antigelurile din gama Kynita sunt compatibile cu autovehiculele mici dar si cu cele mari (autoutilitarele, camioanele, etc.)

Odata comandat, antigelul auto vine livrat in flacoane de 1 kg, 3 kg, 5 kg sau 10 kg.

Intra pe www.kynita.ro si afla mai multe detalii despre antigel auto Kynita.