Antal Dorian Intreprindere Individuala: Servicii pentru protectia muncii in Bucuresti

a34624bc78ff0700d937d796afe5f311In cadrul oricarei afaceri, indiferent de domeniul de activitate, fiecare angajat trebuie instruit la angajare, periodic si ori de cate ori este nevoie conform legislatiei in vigoare. In cadrul acestor instruiri se traseaza principalele indatoriri ale angajatilor si angajatorilor referitoare la respectarea legislatiei de SSM si SU. Desigur, toate aceste informatii se regasesc in legislatia specifica si este aplicata de servicii de SSM, abilitate de ITM.

Indiferent de domeniul de activitate al companiei dumneavoastra, trebuie sa oferiti angajatilor conditii legale de munca si sa le asigurati securitatea si sanatatea. In cazul in care doriti servicii de SSM si SU pentru compania dumneavoastra, dar nu stiti cum sa procedati pentru a obtine ajutorul dorit,  Antal Dorian Intreprindere Individuala din Bucuresti va sta oricand la dispozitie.

Utilizand serviciile Antal Dorian Intreprindere Individuala o sa colaborati cu persoane certificate pentru aceste servicii externalizate, cu experienta in oferirea unor solutii adaptate afacerii dumneavoastra. Securitatea si Sanatatea in Munca este un domeniu vast, in care serviciile oferite de specialisti se refera atat la consultanta in proiectare si desfasurare a sistemelor de management SSM si SU, cat si la organizarea activitatilor ce tin de acestea. Dupa cum am mentionat deja, aceste instruiri trebuie realizate periodic si ori de cate ori angajati un nou personal.

Acest lucru inseamna ca o sa aveti nevoie de un parteneriat de lunga durata bazat pe incredere si profesionalism. Antal Dorian Intreprindere Individuala va poate oferi aceste avantaje, compania dorind sa ofere doar servicii de calitate pentru toate companiile din Bucuresti sau din imprejurimi.

Daca am reusit sa va conving, sau sa va starnesc interesul, nu ezitati si aflati mai multe date referitoare la serviciile de protectia muncii Antal Dorian Intreprindere Individuala prin accesarea platformei online a companiei mentionate. Utilizati aceeasi pagina web si pentru a comunica cu personalul firmei, pentru a obtine lista completa a serviciilor oferite sau pentru a solicita o oferta de pret exacta pentru cererea dumneavoastra. Antal Dorian Intreprindere Individuala va ofera si asistenta de specialitate sau ajutor in alegerea pachetului de servicii potrivit pentru dumneavoastra, asistenta ce poate fi obtinuta si prin utilizarea datelor de contact de mai jos.

Antal Dorian Intreprindere Individuala, date de contact

Bucuresti, Sector 6, Aleea Baiut nr. 9 A, Bloc C 36, Scara 5, Ap.187, O.P. 74, C.P. 061954,Tel: 0748.888.150;

www.ssm-antal.ro; email: office@ssm-antal.ro