Antal Dorian Intreprindere Individuala ofera servicii de securitate si sanatate in munca!

a34624bc78ff0700d937d796afe5f311In Bucuresti, poti apela la cele mai bune servicii de securitate si sanatate in munca pentru ca angajatii si personalul din cadrul oricarei societati sa fie protejati corespunzator si sa cunoasca riscurile la care sunt expusi. Antal Dorian Intreprindere Individuala ofera cele mai profesioniste servicii de securitate si sanatate in munca. Echipa acesteia nu doar ca detine competentele necesare pentru acest domeniu, dar ofera si solutii adaptate afacerii si nevoilor tale. Specialistii din cadrul firmei detin un certificat de competenta pentru furnizarea serviciilor de prevenire si protectie.

Toate serviciile oferite sunt personalizate in raport cu specificul fiecarei companii, respectiv cu solicitarile beneficiarului. Echipa experimentata Antal Dorian Intreprindere Individuala ofera servicii complete, precum si consultanta specializata in domeniu. Compania ofera servicii profesioniste prin respectarea legii 319/2006 privind securitatea si sanatatea in munca. Personalul este compus din persoane experimentate si certificate in oferirea de solutii potrivite afacerii tale. Antal Dorian Intreprindere Individuala te va ajuta sa stabilesti o baza solida pentru activitatile de securitate si sanatate in munca si situatiile de urgenta, prin respectarea normelor legale in domeniu.

Securitate si sanatate in munca pentru compania ta

Fiecare companie are nevoie de aceste servicii de securitate si sanatate in munca pentru ca angajatii sa fie informati cu privire la riscurile la care sunt expusi in activitatea pe care o desfasoara la locul de munca. Indiferent de domeniul in care lucreaza angajatii, acestia pot identifica pericolele si realiza un plan de prevenire si protectie pentru unitatea respectiva. Informatia este esentiala pentru a stii care sunt masurile de siguranta care trebuie luate si echipamentul de protectie ce trebuie utilizat pentru a asigura integritatea fizica a angajatilor, protectia si sanatatea acestora. Printre serviciile oferite, se numara si elaborarea unor instructiuni privind conditiile de urmat si actiunile de intreprins cu respectarea reglementarilor legii. Acestia pot intocmi documentatii tehnice necesare pentru informarea adecvata a angajatilor privind riscurile si posibilitatile de evitare a pericolelor.

Prin intermediul acestor servicii, se urmareste identificarea pericolelor si riscurilor pentru fiecare angajat in parte, concomitent cu elaborarea unui plan de prevenire si protectie in institutia respectiva. Echipa de specialisti va intocmi si un plan de evaluare a riscurilor la care angajatii sunt expusi. In raport cu domeniul de activitate al firmei, se creeaza un plan de securitate si sanatate in munca pentru prevenirea eficienta a oricaror situatii neplacute. Este important ca riscurile sa fie cunoscute de toti angajatii pentru ca acestia sa se poata proteja corespunzator.

De ce Antal Dorian Intreprindere Individuala?

In primul rand, deoarece aceasta este formata dintr-o echipa experimentata si pregatita corespunzator in domeniu. Specialistii iti ofera servicii de organizare a activitatilor, urmaresc imbunatatirea sistemelor de management, precum si a activitatilor din zona situatiilor de risc si urgenta. Apoi, pe langa serviciile de securitate si sanatate in munca, vei beneficia si de consultanta specializata in afaceri, organizare si tehnica. Fiecare activitate intreprinsa va fi incadrata in normele legale, iar echipa va intocmi si toata documentatia necesara. Solicita serviciile de securitate si sanatate in munca oferite de Antal Dorian Intreprindere Individuala pentru succesul afacerii tale si linistea angajatilor tai.

 

Date de contact Antal Dorian Intreprindere Individuala:

Adresa firmei: Aleea Baiut, Nr. 9A, sector 6, Bucuresti

Telefon: 0748 888 150

Email: office@ssm-antal.ro