Ansambluri rezidentiale realizate cu materiale de calitate

In ultimii ani, piata imobiliara din Romania a inceput sa-si revina din criza economica profunda care a afectat numeroase domenii. Cu toate ca tinerii sunt inca reticenti sa apeleze la investitii majore precum realizarea unei case, piata apartamentelor si a garsonierelor este intr-un trend ascendent. Acest lucru se datoreaza si dezvoltatorilor imobiliari precum  Tomoiu Gabriela, care au setat noi standarde de calitate si au pus accentul pe multe lucruri pozitive in relatia client-dezvoltator. Putem spune ca mediul imobiliar a devenit unul mult mai profesionist, cu lucrari de mai buna calitate oferite clientilor si cu jucatori precum Tomoiu Gabriela care ofera ansambluri rezidentiale de lux pentru tineri care isi doresc un plus de confort.

Ansambluri rezidentiale

Motivul pentru care aceste ansambluri rezidentiale oferite de Tomoiu Gabriela sunt atat de apreciate este unul simplu: nu s-a facut rabat de la calitate si s-au folosit doar produse de la branduri de top, care sa satisfaca inclusiv cerintele celor mai exigenti clienti. Spre exemplu, sticla folosita la ferestre este de la celebrul brand Saint-Gobain, un nume de referinta in aceasta industrie cu o vechime de peste 300 de ani si cu prezenta activa in peste 60 de tari din intreaga lume. Acest tip de sticla asigura o foarte buna protectie fonica si termica pentru aceste ansambluri rezindentiale oferite de Tomoiu Gabriela.

S-au facut eforturi numeroase pentru asigurarea confortului termic si acustic. Spre exemplu, tamplaria Schuco, realizata din aluminiu, impreuna cu sistemul din PVC confera acestor ansambluri rezidentiale un plus de confort acustic. Astfel, nu doar zgomotele din exteriorul imobilelor vor fi atenuate, dar si cele care vin de la apartamentele invecinate. Vopseaua Duraziv a fost utilizata in cadrul acestor ansambluri rezidentiale oferite de Tomoiu Gabriela, pentru a finisa peretii exterior. Aceasta este o vopsea lavabila care este rezistenta la stergere si nu favorizeaza aparitia mucegaiului.

Avantajele ansamblurilor rezidentiale din Bucuresti oferite de Tomoiu Gabriela

Un mare avantaj pe care le au aceste ansambluri rezidentiale oferite de Tomoiu Gabriela, este dat de faptul ca se afla in imediata apropiere a mijloacelor de transport in comun care fac legatura cu restul capitalei. Dar oricum nu trebuie sa va faceti griji deoarece zona se dezvolta deja pe cont propriu si veti gasi aici gradinite, scoli si locuri de joaca pentru cei mici, precum si farmacii sau lanturi de magazine. Un alt punct forte al ansamblurilor rezidentiale promovate de Tomoiu Gabriela este faptul ca au parcari subterane care fac legatura cu apartamentele cu ajutorul unui lift. Astfel, indiferent de conditiile vremii, nu trebuie sa va faceti griji in legatura cu drumul de la masina la apartament deoarece veti fi feriti de intemperii.

Ansambluri rezidentiale pentru un plus de confort

Clientii care doresc sa achizitioneze apartamente in cadrul acestor ansambluri rezidentiale oferite de  Tomoiu Gabriela, au inclusiv posibilitatea de a-si alege o serie dintre finisaje precum  gresia, faianta, parchetul sau grupurile sanitare. In acest fel locuinta va fi personalizata pe gustul fiecaruia si clientii se vor putea bucura de un plus de confort.