Andava ANN Partner, siguranta si calitate in hidroizolatii

Andava ANN Partner, siguranta si calitate in hidroizolatiiMembranele PVC sunt o solutie moderna pentru realizarea hidroizolatiei oricarui tip de acoperis sau terasa si se foloseste chiar si pentru acoperiri in sarpanta, fiind rezistente la razele UV, vant si la foc. De asemenea, acest tip de membrane au rezistenta si antiradacini. Ele sunt produse intr-o gama larga de dimensiuni si culori, astfel incat sa ai de unde alege.

Daca ai nevoie de o hidroizolatie buna, firma Andava ANN Partner iti sta la dispozitie cu solutii eficiente ce utilizeaza acoperirea blocurilor cu membrane PVC, toate lucrarile fiind executate la standarde inalte de calitate.

Ce sunt hidroizolatiile cu membrane PVC?

Hidroizolatiile au un rol bine determinat in protejarea diferitelor tipuri de suprafete impotriva actiunii apei. Durata de viata a unei constructii, care are o lucrare de hidroizolare de buna calitate, este mult mai mare, deoarece structura de rezistenta nu este afectata de infiltratiile de apa.

Lucrarile de hidroizolatii, desi par a fi neinsemnate, sunt lucrari foarte pretentioase, cu o raspundere foarte mare. Executia lor neconforma poate avea consecinta degradarii si compromiterii atat a finisajelor, a instalatiilor electrice, dar si a intregului imobil.

Hidroizolatia are rolul de a proteja constructia impotriva actiunii apei, care este un important factor agresiv, cu efecte negative majore asupra elementelor de constructie ce vin in contact cu ea si anume:

– degradarea prin coroziune a armaturilor inglobate in beton, lucru ce conduce la pierderea caracteristicilor mecanice ale elementului afectat;

– degradari datorita ciclurilor inghet-dezghet al apei;

– o reducere semnificativa a izolarii termice;

– aparitiei igrasiei si mucegaiului.

Membranele din PVC sunt o solutie eficienta si moderna, care se foloseste pentru realizarea hidoizolatiilor, in special pentru acoperisuri. Ele detin foarte bune proprietati ce le transforma in alegerea ideala: sunt rezistente la razele ultraviolete, prezinta o rezistenta crescuta la foc, la vant, ofera o flexibilitate excelenta si o capacitate deosebita de sudare, riscul patrunderii apei este eliminat si sunt rezistente la sarcinile de soc.

Avantaje utilizarii membranelor PVC sunt urmatoarele:

– au o rezistenta sporita la intemperii, inclusiv la radiatiile ultraviolete;

– au o rezistenta sporita la fenomenul de imbatranire al materialului;

– au o rezistenta ridicata la actiunea grindinei;

– au rezistenta ridicata la solicitari mecanice;

– au o buna flexibilitate si la temperaturi scazute;

– au permeabilitate la difuzia vaporilor de apa;

– se comporta foarte bine la sudare.

Metoda de fixare a membranelor PVC se face prin asternere libera, fixare mecanica de stratul suport si sudare cu aer cald a suprapunerilor dintre membrane. Marginile suprapuse se sudeaza cu echipament electric de sudura cu aer cald, precum aparate manuale de sudura cu aer cald si role de presiune cu aer cald cu temperatura controlata de minimum 600 °C.

Andava ANN Partner este o societate ce activeaza de peste 10 ani in domeniul hidroizolatiilor cu membrane PVC, avand o experienta bogata, acumulata pana acum in lucrari deAndava ANN Partner, siguranta si calitate in hidroizolatii1 mare anvergura. Aceasta firma foloseste toate gamele de membrane PVC, in functie de proiectul propus sau la alegerea beneficiarului.

Andava ANN Partner iti poate oferi si consultanta in faza de proiectare, pentru a realiza o lucrare cu durabilitatea mare si la un pret avantajos. Compania are in dotare echipamente de performante ridicate, precum aparate de sudat cu aer cald Leister si Larom. Aceste aparate au capacitatea de a aplica peste 40.000 mp de hidroizolatie pe luna. In plus, aceasta firma este singura detinatoare a unei masini automate de sudat cu aer cald Leister, cu care se poate aplica membrane PVC cu o viteza de 12 m/minut.

Daca vrei sa ai parte de calitate, alege hidroizolatii cu membrana PVC Andava ANN Partner. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si serviciile Andava ANN Partner? Suna la numarul 0724-023.2000724-023.200.

Articol oferit de zoom-biz.ro.