Analiza de risc si proiectare

Indiferent de domeniul in care va desfasurati activitatea, cel mai bine este sa va luati toate masurile de precautie pentru a nu avea loc niciun eveniment nedorit care sa pune in pericol securitatea si siguranta voastra si a angajatilor vostri. Compania Helinick din Bucuresti va pune la dispozitie servicii de analiza de risc si proiectare in acest domeniu, oferind solutii personalizate cerintelor voastre, solutii care au drept scop minimizarea riscurilor operationale.

Despre analiza de risc si proiectare

Echipa de specialisti a companiei noastre, identifica in mod corect si in cel mai scurt timp, riscurile legate de sanatatea si siguranta in care operati astfel incat sa va asigure un mediu de lucru optim. In ceea ce priveste realizarea proiectelor, avizarea si aprobarea lor, aceste operatiuni se fac de catre autoritati sau organizatii ce reglementeaza anumite domenii din piata, cu care avem incheiat un contract. Pentru realizarea lucrarilor in parametri corespunzatori si pentru rezultate deosebite care sa se ridice la inaltimea asteptarilor voastre, echipa Helinick stabileste o interconectare intre departamentul de vanzare, departamentul tehnic si cel de project management.

De ce sa alegeti Helinick pentru servicii de analiza de risc si proiectare?

In decursul celor 23 de ani de experienta in domeniu, echipa de specialisti a companiei a dabandit cunostinte vaste, specializate in domeniu, precum si abilitati deosebite pentru administrarea eficienta o oricarui proiect, indiferent de complexitatea pe care o are. Departamentul de proiectare va ofera consultanta de specialitate astfel incat lucrarea sa decurga conform datelor din proiect, indiferent de faza in care aceasta se afla (proiect tehnic, detalii de executie, as- built).

Compania dispune de echipamente performante, de ultima generatie (calculatoare, plottere, programe specifice pentru proiectare asistata, etc.) si de personal calificat, avizat de catre organismele competente, ceea ce inseamna ca serviciile de analiza de risc si proiectare oferite vor satisface chiar si cele mai exigente cerinte.

Analiza de risc si proiectare- importanta

Optand pentru aceste servicii pe care societatea Helinick le pune la dispozitia voastra, nu veti avea decat de castigat, iar de acest lucru va veti convinge numaidecat. In urma efectuarii unei analize de risc veti putea determina care sunt factorii ce pot reprezenta un pericol in mediul respectiv si implicit, sa luati masuri pentru evitarea lor sau pentru minimizarea  efectelor pe care le au, in cazul in care se produc.

Despre Helinick

analiza de risc si proiectareCompania a luat nastere in anul 1991, activand in domeniul securitatii si al sigurantei. Dornica de dezvoltare si de a diversifica produsele si serviciile oferite, societatea acopera in prezent un numar mare de necesitati din mai multe segmente. Ca exemplu, putem spune ca, initial, activitatea noastra se axa pe importul si comercializarea sistemelor de securitate, iar in prezent echipa Helinick realizeaza solutii de integrare a sistemelor de siguranta, ocupand un loc de top pe piata romaneasca. Suntem o companie careia ii place sa se perfectioneze si sa se adapteze cerintelor pietei si exigentelor clientilor, oferindu-le acestora solutii moderne, eficiente.

Valorile pe care le promovam in cadrul firmei, sunt: spiritul de echipa, exactitatea, promptitudinea, consecventa, profesionalismul, seriozitatea, etc. De asemenea, fiecare actiune pe care o realizam, respecta  normativele legislative aflate in vigoare in acest domeniu.

Pentru mai multe detalii despre analiza de risc si proiectare, va rugam sa luati legatura cu echipa Helinick.