AMT Servicii – furnizorul solutiilor perfecte

Vreti sa va rezolvatlichidator judiciari o problema de insolventa? Sunteti in cautarea unui lichidator financiar cu experienta care sa va ajute sa treceti peste perioada grea pe care o intampina firma dumneavoastra? Vreti sa va recuperati datoriile pe care o firma colaboratoare o are catre dumneavoastra? Foarte simplu, compania AMT Servicii furnizeaza cele mai bune solutii in acest sens, prin intermediul domnului Florin Saftoiu, lichidator judiciar profesionist, cu vasta experienta in domeniu.

Care sunt atributiile unui lichidator financiar si cum poate domnul Florin Saftoiu sa va ajute intr-o situatie de insolventa?

Numarul de dosare de lichidare efectuate si situatiile de reorganizare solutionate in cele mai bune conditii de firma craioveana AMT Servicii impreuna cu domnul Florin Saftoiu, au propulsat firma pe pozitia de lider al companiilor de profil din acest domeniu. Astfel, impreuna cu echipa pe care o coordoneaza, domnul Florin Saftoiu reuseste sa ofere solutii optime pentru firmele cu care colaboreaza. Rezultatele obtinute, responsabilitatea si seriozitatea cu care au fost intocmite si solutionate toate cazurile primite denota interesul si capacitatea dumnealui de a coordona cu brio compania AMT Servicii in vederea obtinerii celor mai bune rezultate. Lucrand cu domnul Florin Saftoiu veti simti din plin faptul ca lucrati cu un profesionist care va ajuta la fiecare pas.

Lichidatorul financiar este acea persoana fizica sau juridica, practician in insolventa, desemnata sa conduca activitatea debitorului si sa exercite atributiile stabilite de lege in sarcina sa atat in procedura generala, cat si in cea simplificata.

Atributiile unui lichidator judiciar:

  • Examinarea activitatii debitorului in raport amanuntit si simplificat, precum si supunerea acestora catre un judecator-sindic intr-un termen stabilit de acesta;
  • Conducerea activitatii debitorului;
  • Introducerea de actiuni pentru anularea actelor frauduloase incheiate de debitor in dauna drepturilor creditorilor, precum si a unor transferuri cu caracter patrimonial;
  • Inventarierea bunurilor, aplicarea sigiliilor si luarea masurilor corespunzatoare pentru conservarea bunurilor;
  • Verificarea creantelor si, atunci cand este cazul, formularea de obiectiuni la acestea, precum si intocmirea tabelelor creantelor;
  • Primirea platilor pe seama debitorului si consemnarea lor in contul averii acestuia;
  • Vanzarea bunurilor din averea debitorului pentru acoperirea daunelor;
  • Incheierea de tranzactii, descarcarea de datorii, renuntarea la garantii reale sub conditia confirmarii de catre judecatorul- sindic.

Cea mai importanta atributie a domnului lichidator judiciar Florin Saftoiu, conform legislatiei in vigoare si numelui profesiei consta in lichidarea bunurilor din averea debitorului.

Firma AMT Servicii este alcatuita dintr-o echipa tanara de consilieri juridici, avocati si economisti ce activeaza in acest domeniu al consultantei bancare si serviciilor financiar-contabile. Dand dovada de profesionalism si seriozitate, membrii firmei AMT Servicii impreuna cu clientii sai vor gasi cele mai bune solutii pentru ca societatea dumneavoastra sa urmeze un trend ascendent de crestere a cifrei de afaceri sau de a se repune pe picioare, in cazul in care s-a instituit starea financiara de insolventa.

Date de contact:lichidator judiciar

Denumirea firmei: AMT Servicii;

Numar de telefon: 0251 415 330.

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

Cititi un articol interesant despre cursul de scuba diving accesand link-ul urmator: http://www.articole-zoombiz.ro/?p=4415.