Amt servicii – eficiență și calitate în rezolvarea problemelor

Amt ServiciiÎn orice domeniu al afacerilor privim în această perioadă de frământări economice găsim un singur cuvânt. Din păcate, acela nu este ”profit”, visul oricărui investitor, ci ”insolvență”, coșmarul tuturor celor implicați în business. Insolvența reprezinta lipsa fondurilor financiare pentru achitarea datoriilor de ordin comercial și fiscal ale societății. Nu în ultimul rând, aceasta presupune insuficiența banilor debitorului pentru acoperirea datoriilor exigibile. De exemplu, dacă după 30 de zile de la data scadenta debitorul nu și-a achitat datoria fata de unul sau mai mulți creditori atunci va intra în stare de insolvență. Complementare cu insolvența sunt și procedurile reorganizării judiciare și a falimentului. Acestea constau în instituirea unei proceduri pentru plata pasivului debitorului, aflat în încetare de plăți, fie prin reorganizarea întreprinderii si a activității acestuia sau lichidarea unor bunuri din averea lui, până la acoperirea pasivului, fie prin faliment.

 Derularea tuturor acestor acțiuni judiciare necesită angajarea unei echipe de profesioniști, capabilă să  soluționeze în cel mai scurt timp și cu eficiență maximă toate problemelor care apar la orizont. În această situație intervine echipa de consilieri juridici și avocați a companiei din Craiova AMT Servicii Insolventa. Aceștia au o vastă experiență în domeniul juridic, oferind servicii care constau în: asistență, consultanță și reprezentare în fata instantelor, reprezentare și consultanță în relaționarea cu terții pentru încheierea contractelor comerciale, pentru angajamentele de plata și în încheierea tranzacțiilor de orice natură.

 Apărută în 2006, imediat după elaborarea Ordonanței de Urgență a Guvernului în legătură cu instituirea firmelor în domeniul insolvenței, AMT Servicii a reușit în foarte scurt timp să ia fața tuturor firmelor din această categorie și să devină lider incontestabil de piață. Acest lucru nu ar fi fost posibil fără numeroasele soluționări pe care profesioniștii firmei le-au executat în cazurile de lichidare și reorganizare ale diferitelor intreprinderi cu probleme.

 Asociatul – coordonator al companiei AMT, Săftoiu Florin, asigură conducerea societății. Îndeplinind toate cerințele unui lichidator judiciar, acesta conferă clienților servicii de înaltă calitate. Datorită rezultatelor obținute, a responsabilității, a seriozității și a rapidității cu care au fost preluate toate cazurile primite, societății din Oltenia i s-au încredințat  peste patru sute de cauze de către Tribunalul Dolj, Olt, Teleorman, Valcea, Gorj, Mehedinti si Timis, vizand  societățile comerciale intrate în insolventa.

 În portofoliul de servicii pe care compania le oferă cu succes le mai putem aminti și pe cele de consultanță juridică, asistență și reprezentare în fata instanțelor de judecată de toate gradele și din toate județele, cereri de deschidere a procedurii de insolventa, contestații și orice alte cereri și activități, precum și cereri de dizolvare, înscriere mențiuni sau declarări de recursuri.

 Pentru că o societate care oferă cele mai moderne și complete servicii trebuie să se respecte și suportul logistic și organizatoric al companiei din Craiova este unul de standarde europene de cea mai bună calitate. Compania dispune, printre altele, de un sediu ultracentral (sediu 209 mp+ spatiu arhiva 209 mp = total spațiu 418 mp), 5 mijloace de transport, o retea de 15 calculatoare, 6 imprimante laser, telefon mobil – 15 abonamente și un program de contabilitate cu licență pentru 15 calculatoare.

AMT Servicii

Craiova

Str. Unirii, Nr 30

Tel/fax: 0251/415.330

E-mail: office@amtservicii.ro