Amicom Hidro Expert – pentru viata indelungata a cladirilor

Amicom HidroizolatiiIn ciuda faptului ca Romania este de mai bine de sase ani un stat cu acte in regula al Uniunii Europene, exista multe aspecte care ne fac sa ne intrebam daca putem sa ne consideram membri ai Uniunii si din punct de vedere practic, nu doar teoretic. Sa aruncam de exemplu o privire asupra cladirilor din capitala Romaniei, Bucuresti. Indiferent de zona orasului, multe dintre acestea arata ca dupa bombardament sau, ca tot este la moda in zilele acestea, ca dupa un cutremur de mari proportii. Cu fatade cojite, balcoane care stau sa cada (daca nu au cazut deja), asa numitele cladiri de patrimoniu au nevoie de o serie variata de reparatii. E adevarat ca pentru multe dintre ele este deja prea tarziu, insa exista si sperante pentru altele sa fie reabilitate.

O cauza importanta a acestor degradari este infiltrarea apei in structura de beton, cu alte cuvinte lipsa unor hidroizolatii profesionale. Din pacate, nu doar cladirile istorice au aceste probleme, ci si multe dintre cele ridicate relativ recent. Multi neglijeaza aceasta defensiva impotriva infiltrarii apei, iar mai tarziu au de tras costuri extrem de ridicate pentru intretinere si reparatii. Ei bine, daca vreti cele mai bune masuri care sa elimine aceste pericole care incep sa se amplifice cu fiecare ploaie mai abundenta, apelati la solutiile firmei Amicom Hidro Expert din Bucuresti.

Compusa dintr-un personal calificat, a carui experienta in domeniu depaseste un deceniu, firma din capitala are ca principal domeniu de activitate efectuarea lucrarilor de termo si hidroizolatii pentru cladiri  in conformitate cu cele mai inalte standarde de calitate, pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de toate avantajele acestor tipuri de operatiuni.

Revenind la lucrarile de hidroizolatii pentru cladiri  Amicom Hidro Expert, acestea sunt printre cele mai bune produse din domeniu pe care le puteti gasi la ora actuala pe piata interna. Suprafetele de beton tratate cu produsele Amicom devin impermeabile si rezistente la exfoliere. Produsul patrunde in beton si reactioneaza cu calciul liber si apa, formand un gel de silicat de calciu in interiorul crapaturilor, porilor si canalelor capilare. Se formeaza astfel in masa betonului o bariera cu o profunzime care depinde de porozitatea betonului (minim de 2 cm). Este oprita astfel infiltrarea apei si a altor substante chimice cum ar fi ionii de clor.

In Bucuresti exista multe cladiri ale caror terase necesita lucrari ample de hidroizolatii, iar solutiile Amicom Hidro Expert reprezinta principala modalitate prin intermediul careia este prevenita infiltrarea apei, fie ca urmare a precipitatiilor abundente, sau a altei surse de provenienta a acesteia. Daca vreti sa evitati eventuale costuri imense care pot aparea ulterior, lucrarile de hidroizolatii executate la cele mai inalte standarde de calitate ale acestei firme sunt solutia cea mai la indemana.

Dispunand de o echipa de profesionisti, care lucreaza dupa ultimele metode si tehnici aparute pe piata de specialitate, firma Amicom Hidro Expert mai pune la dispozitia clientilor si servicii profesionale de efectuare a termoizolatiilor pentru terase de bloc.

Datele de contact:

Mihai Pisau : Director tehnic

Telefon:0744.903.866 / 0722.412.211

Tel/Fax:021.324.24.21

Email:office_amicom@yahoo.com

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.