Ameriserv – plăcerea de a închiria o mașină

AmeriservÎntr-o societate în care mașina începe să devină un lucru din ce în ce mai indispensabil, apariția și dezvoltarea spectaculoasă a firmelor de închiriat autoturisme nu poate decât să reprezinte un lucru firesc. Fie că ești o persoană de afaceri angrenată în călătorii pe toate continentele sau un împătimit al vacanțelor mai mult sau mai puțin exotice, o mașină îți este necesară în orice moment. Cum deplasarea mașinii personale reprezintă un lucru costisitor sau, în funcție de poziția geografică (dacă vrei să călătorești pe un alt continent), imposibil, unica soluție este apelarea la un ”rent a car” care să-ți asigure toate condițiile de confort și siguranță.

Alături de ultimele două caracteristici, cu siguranță că îți dorești ca derularea procesului de închiriere să fie unul cât mai simplu și mai flexibil, în conformitate cu timpul de care dispui. De exemplu, atunci când te afli într-o călătorie de afaceri sau într-o vacanță vrei ca stresul și timpul petrecut la firma de închiriere să fie cât mai insignifiante. În această descriere se încadrează cu succes compania de închirieri auto SC Ameriserv SRL.

Cu sediul în Cluj Napoca, firma are ca principală ramură de afaceri activitățile de închirieri auto, oferind clienților, persoane fizice sau juridice, o gamă largă de mărci și modele auto. De la mașini cochete, excelente pentru a te descurca într-un trafic aglomerat cum este cel din marile orașe, mașini de familie, extrem de utile unei familii numeroase care se pregătește de un picnic la munte sau un sejur la mare și până la autoutilitare și microbuze, Ameriserv satisface orice dorință a clientului. Totodată, Ameriserv Cluj dispune de o echipă de profesioniști în acest domeniu, disponibilă oricând să vă vină în ajutor cu asistență tehnică pe durata derulării contractului. Prețurile sunt în concordanță cu raportul calitate-preț de pe piața clujeană.

Printre dotările de care se bucură mașinile companiei putem menționa: airbag, ABS, aer conditionat, radio CD-player/MP3 Player, închidere centralizata, geamuri electrice, oglinzi electrice. În situații speciale și la cerere, compania poate oferi șofer și, contra cost, compania asigură livrarea și preluarea autoturismelor de oriunde din țară. Nu în ultimul rând, din postura de client vei dispune de o mașină curată, aflată în perfectă stare mecanică, cu verificarea tehnică la zi, cu rezervorul de combustibil plin, precum și cu toate taxele achitate (rovignetă, RCA și asigurare Casco). Dacă dispui de o companie și ai de gând să închiriezi o mașină (sau mașini) pe termen mai lung, compania oferă servicii speciale. Parcul auto al firmei este compus dintr-o gamă largă de mărci recunoscute la nivel european și mondial, precum Ford, Peugeot sau Opel.

În cazul în care ești încântat de serviciile Amerisev, compania clujeană dispune și de servicii de importuri autoturisme second-hand din țările membre Uniunii Europene, astfel că poți oricând să-ți achiziționezi o mașină pe placul tău la un preț foarte bun. Există colaborări cu cele mai puternice mărci europene, precum VW, Opel, Audi, BMW, Peugeot, Fiat sau Skoda, astfel că seriozitatea și calitatea sunt garantate din start.

Obligațiile companiei, ale clientului, precum și penalizările în caz de avarie, accident sau furt, le puteți găsi pe site-ul companiei http://www.ameriserv.ro. Tot aici găsiți și taxele care vă interesează, atât în ceea ce privește închirierea, cât și eventuala comandă pentru mașini second-hand.