Ameriserv – inchieri auto rapide, ieftine, convenabile !

 

Cauti o masina buna, cu care sa poti sa-ti rezolvi toate problemele in siguranta si la timp ?

Vrei sa transporti diferite marfuri si nu stii o firma de incredere la care sa poti apela ?

Ai nevoie de autoutilitare dotate corespunzator si bine intretinute ?

Atunci cu siguranta trebuie sa apelezi la serviciile de inchirieri autoutilitare ale companiei Ameriserv din Cluj Napoca !

ameriservNu conteaza ce masina iti doresti, nu conteaza perioada pentru care vrei s-o inchiriezi, nu conteaza distanta pe care vrei sa o parcurgi cu aceasta !

Ameriserv este compania mereu deschisa sugestiilor si propunerilor venite din partea clientilor, la dispozitia carora este non-stop !

Ce iti trebuie sa poti inchiria un autoturism sau o autoutilitara ?

Nu prea multe !

Doar actele de identitate si permisul de conducere, o garantie ce iti va fi returnata la predarea masinii, si chiria propriu-zisa !

Compania Ameriserv iti pune la dispozitie o gama variata de modele de autovehicule, destinate atat transportului de marfa cat si transportului de persoane, parcul firmei fiind unul destul de vast.

Colaborand cu compania Ameriserv scapi de toate grijile ! Nu trebuie sa-ti faci probleme nici daca nu te vei putea intoarce la sediul companiei pentru a preda masina inchiriata ! Si asta deoarece angajatii firmei sunt gata sa iti dea o mana de ajutor si sa o ridice ei din locatia indicata de tine, contra unui tarif deloc piperat.ameriserv 1

Mai mult, pe toata durata derularii contractului de inchiriere, fima Ameriserv iti asigura asistenta tehnica de specialitate, in caz de nevoie.

Alege colaborarea cu Ameriserv si poti opta pentru ce masina iti doresti, din gama variata a modelelor aflate la dispozitia clientilor : VW, Opel, Audi, BMW, Peugeot, Fiat, Skoda !

Cum beneficiezi de serviciile de inchirieri autoutilitare ?

  • Ai nevoie de actele de identitate personala pentru a putea ridica autovehiculul dorit;
  • Varsta minima pentru inchiriere este 21 de ani, cu minim un an experienta de conducere (permis categoria B);
  • Trebuie sa achiti anticipat chiria autoturismului, inscrisa in contractul incheiat cu firma Ameriserv;
  • La preluarea masinii, vei plati si garantia aferenta, aceasta fiindu-ti returnata integral in situatia in care inapoiezi autovehiculul inchiriat, in stare intacta. Daca nu, Ameriserv isi rezerva dreptul de a incasa contravaloarea garantiei, dar si suma aferenta eventualelor reparatii care nu sunt acoperite de CASCO;
  • Iti iei angajamentul ca pe durata inchirierii vei intretine masina in bune conditii, in conformitate cu dispozitiile legale si respectand instructiunile si recomandarile producatorului;
  • De asemenea, te obligi sa restitui autovehiculul curat (atat interior cat si exterior), cu rezervorul plin, sau in caz contrar vei suporta contravaloarea combustibilului lipsa;
  • Daca nu respecti limita de km, respectiv 500km/zi – la o inchiriere de 3 zile, trebuie sa stii ca orice depasire va fi taxata cu 0,30 Euro/km. Iar daca inchiriezi pentru mai mult de trei zile, nu exista limita de km parcursi;

ameriserv 2Este simplu, ieftin si la indemana oricui !

Nu mai astepta sa se indure vreun prieten ori cunostiinta sa te ajute cu vreo masina !

Rezolva-ti singur problema, mai ales cand ai posibilitatea sa alegi partenerul ideal de care ai nevoie !

Ameriserv – inchieri auto rapide, ieftine, convenabile !

Contact :

Judeţ: Cluj
Localitate: Cluj-Napoca
Adresa: Str. Tatra nr. 8
Telefon: 0744-529 138

In momentul in care vei contacta firma, nu uita sa precizezi ca ai gasit-o in reteaua zoom-biz, pentru a beneficia de cel mai bun pret.

Citeste si alte materiale de interes, aici !