Amenajari Magazine – Specialist in amenajari interioare!

Constructie-casa-la-rosu-SXOfQDaca esti in cautarea unor servicii de amenajari interioare in Bucuresti, realizate pe placul clientilor tai, firma Amenajari Magazine este alegerea potrivita. Cu o echipa inventiva si pasionata de acest domeniu, Amenajari Magazine realizeaza lucrari de amenajare de calitate, punand in practica toate cerintele si nevoile clientilor. Specialisti in ceea ce priveste designul de interior, acestia iti stau la dispozitie pentru consultanta, cu sfaturi si sugestii legate de modul optim de amenajare al spatiului pe care il detii. Amenajarea se face de catre echipa Cipri Electrik in functie de specificatiile fiecarui client, respectand exigentele acestuia, dar si in functie de bugetul alocat operatiunilor de design. Pentru fiecare lucrare in parte, firma ofera servicii profesionale si respecta termenele de predare stipulate in contract.

Serviciile pot fi oferite cu succes in cadrul unei game variate de cladiri, de la vile si locuinte proprii, pana la birouri, magazine comerciale sau hoteluri. Tipurile de lucrari efectuate cuprind: realizarea compartimentelor din gips-carton, a peretilor si tavanelor false, montarea de gresie, faianta, marmura, parchet sau a tamplariei din alumniu sau PVC si multe altele. Amenajari Magazine este o firma de amenajari pentru spatiile comerciale care detine un portofoliu impresionant de clienti, cum ar fi: Steilmann, You&Me, Pepper, Office Shoes, Jolidon, Tiberland, Benvenuti, Gatta si multi altii. Atunci cand vine vorba de amenajarea unui spatiu interior nu trebuie sa faci niciun compromis. In functie de spatiul pe care doresti sa-l amenajezi trebuie sa tii cont de anumite lucruri si anume: marimea acestuia, culorile utilizate, specificul lui, etc. Fiecare lucrare este unica, de aceea firma ofera solutii personalizate in functie de specificul acesteia. Compania ofera solutii complete atat dezvoltatorilor imobiliari, cat si persoanelor fizice care doresc sa isi renoveze locuinta sau care sunt interesate de o locuinta noua. Prin intermediul acestor tipuri de servicii, vei avea rezultate finale pe masura asteptarilor tale, care iti vor incanta privirea si vor creste valoarea cladirii respective.

Amenajari Magazine, infiintata in Bucuresti, se ocupa de executarea de lucrari de constructii civile si industriale la standarde ridicate de calitate. Prin profesionalism, promptitudine si seriozitate, serviciile oferite sunt de calitate superioara. Fiecare lucrare este abordata in mod unic, in functie de caracteristicile fiecareia. Gama diversificata de servicii pusa la dispozitie clientilor, ofera posibilitatea acestora de a opta pentru lucrari de amenajari interioare, finisari exterioare, proiectare de mobilier, montaj al tamplariei din aluminiu sau PVC, placare pardoseli, montarea instalatiilor termice, sanitare sau de ventilatie si alte lucrari necesare pentru predarea la cheie a diferitelor constructii. Personalul firmei este alcatuit din experti in domeniul proiectarii, al procedurilor legale si practice de constructie, dedicat obtinerii de performante in tot ceea ce face. Amenajari Magazine ofera solutii in constructii pentru toate etapele cuprinse intr-un proiect, oricat ar fi el de amplu.

Pentru mai multe informatii despre serviciile si produsele oferite si pentru amenajari interioare de calitate, acceseaza pagina de internet a companiei sau solicita asistenta unuia dintre reprezentatii firmei Amenajari Magazine. Toate finisajele, amenajarile si renovarile sunt realizate la standarde occidentale. Solicita serviciile de amenajari interioare oferite de catre Amenajari Magazine pentru a obtine lucrari de calitate.

 Datele de contact ale firmei Amenajari Magazine

Adresa firmei: Calea Rahovei, Nr. 214, Sect. 4, Bucuresti

Telefon: 0727 921 576

Email: office@ciprielectrik.ro