Amenajari interioare Bucuresti

amenajari interioare

In orice spatiu in care locuim sau activam zi de zi ne place sa ne simtim bine, confortabil, motivati spre anumite realizari sau pur si simplu relaxati de anturajul ce ne inconjoara. Cat de greu este sa obtinem acest lucru? Cate incercari am putea face pana a gasi materialul potrivit sau culoarea dorita a draperiilor, tipul perfect al tapetelor, marimea si simetria usilor etc. etc. Pe langa aceasta lunga cale de initiere intr-un domeniu putin cunoscut sau aproape deloc, ne mai insoteste si gandul multor cheltuieli facute zadarnic si a drumurilor batatorite de la un market la altul sau de la o piata la alta, soldate cu o epuizare totala si o dorinta de renuntare la toate cele incepute.

Care este solutia?

Pentru a evita toate neplacerile legate de un proces de amenajare, care unui neprofesionist ii ocupa suficient timp si pierderea de rabdare, e convenabil sa apelam la serviciile unor companii ce se ocupa de amenajari interioare. Acestea pun la dispozitie echipe de experti in diferite categorii de lucrari (montaj, tencuire, zugravire, lipire tapete, instalatii sanitare/termice/aer conditionat, electricitate) dupa necesitatea si cererea clientului sau dupa conditia locuintei.

Daca doriti sa amenajati un alt tip de spatiu decat casa sau apartamentul, nu este cazul sa va ingrijorati, fiindca si acestea intra in lista de servicii de amenajare, tinandu-se cont de tipul constructiei, de particularitatile ei si de specificul lucrarilor ce urmeaza a fi realizate.

Un prim pas pe care vi-l propune compania este realizarea proiectului, unde confruntarile dvs. se vor ameliora si veti putea vedea perspectiva spatiului amenajat.

De ce avem nevoie de un proiect?

Proiectul constituie o reprezentare virtuala prin care designerul ne ofera posibilitatea de a experimenta diferite culori ale obiectelor, ale mobilei, parchetului, tapetelor pentru a ne crea imaginea dorita a locuintei. Este o formula de cautare si gasire, de armonizare, de identificare a confortului dorit. Totodata, aproiectul coordoneaza mersul lucrarilor si faciliteaza activitatea designerului, reducand substantial timpul de efectuare a lor. In plus, dupa cum ii este sortit conform profesiei, designerul va ajuta sa obtineti materiale de calitate la un pret accesibil, deoarece activitatea zilnica ii solicita colaborarea cu diferiti furnizori, pregatiti sa-si vanda marfa si sa va puna la dispozitie produse bune fara intermediari.

Logo si Design Interior este un nume ce s-a impus pe piata din tara prin experienta bogata si prin profesionalismul echipei de lucru, la toate etapele procesului de amenajare. Stilul de lucru al lor se defineste prin eleganta, inteligenta, integritate, accesibilitate si rezultate remarcabile.

Una din intrebarile ce va macina este costul amenajarilor. Compania va propune cele mai bune si avantajoase preturi datorita colaborarii cu furnizori de materiale si posibilitatii de a le aduce fara o taxa suplimentara de rascumparare. Designerii de la Logo si Design Interior stiu unde sa gaseasca produse de calitate fara a va ruina bugetul. Cu atat mai mult, ei sunt responsabili de munca efectuata si va scutesc de toate grijile legate de amenajare, contribuind la pastrarea calmului dvs. si la dezvaluirea unor noi posibilitati ale interiorului pe care il detineti.