Ambalaje din carton practice si calitative

99708f49c5f79d308b13da36250797fbDe cate ori nu ti s-a intamplat sa vrei sa transporti ceva – un produs mai sensibil, un tort, o prajitura, un anumit fel de mancare – si ai petrecut minute in sir cautand o cutie care sa se potriveasca nevoilor tale? Cel mai probabil, nu de putine ori, nu e asa? Ei bine, afla ca de acum incolo aceaste situatii vor ramane la stadiul de amintiri neplacute si atat. De ce spunem asta? Foarte simplu! Acum ai posibilitatea de a achizitiona ambalaje din carton si astfel te vei sustrage inteligent din situatia in care nu ai la indemana o cutie potrivita care sa iti permita sa duci activitatea la bun sfarsit. Foarte interesant si ingenios, nu e asa? Tot ce trebuie sa faci este sa achizitionezi un stoc mai consitent de amabalaje din carton si problemele tale sunt gata rezolvate.

De unde poti cumpara ambalaje din carton?

Fara nici o indoiala, cel mai bun furnizor de ambalaje din carton este firma Cerasela! Alege ambalaje din carton pentru depozitare sau transport si bucura-te de numeroase beneficii. Pentru a te convinge de avantajele utilizarii acestor produse vom preciza urmatoarele caracteristici:

– Capacitate superioara de ambalare

– Volum de gabarit redus

– Materialul din care sunt confectionate poate fi recuperat 100%

– Nu iti afecteaza sanatatea in nici un fel si sunt prietenoase cu mediul inconjurator

– Sunt rezistente si igienice

– Se pot combina cu alte materiale pentru a le spori rezistenta – sunt indicate in transportul torturilor

– Spre deosebire de costul de fabricatie al unei lazi din lemn, un ambalaj din carton este de 3-4 ori mai ieftin

– Nu ocupa spatiul de depozitare, dat fiind faptul ca se pot plia atunci cand nu te folosesti de ele

– Pot deveni o metoda efcienta de reclama, deoarece pot fi personalizate

– Produsele din interior sunt foarte bine protejate

O varietate de tipuri de ambalaje din carton de la Cerasela!

Abalajele din carton se pot clasifica in 8 categorii distincte. Fiecare tip de ambalaj este utilizat intr-un anumit sector si are caracteristicile proprii. Astfel, avem urmatoarele tipuri de ambalaje din carton: cutiile din carton, role si tuburi din carton, placi din carton, separatoarele din carton, lazile si cutiile mari din carton, tavitele din carton ce se utilizeaza mai ales in industria alimentara si separatoarele din carton care se folosesc in interiorul cutii de caton pentru ca prpdusele transportate sa nu se miste.

Ambalajele din carton sunt perfecte pentru a fi utilizate in urmatoarele domenii: industria farmaceutica, industria cosmetica, industria alimentara, industria textila, industria mobilei, industria auto, industria de incaltaminte si marochinarie si industria producatoare de materiale de constructii.

Prin urmare, nu mai sta pe ganduri si profita de varietatea de tipuri de ambalaje din carton pe care le poti achizitiona de la compania Cerasela din Focsani. Calitatea acestor produse este incontestabila, iar eficienta lor se poate demonstra intr-o varietate de situatii. Pentru o alegere cu adevarat inspirata te invitam sa achizitionezi ambalaje din carton de la compania Cerasela!