Ambalaje din carton oferite de Prodamco.ro

ambalaje din carton

Ambalajele din carton sunt acele obiecte realizate din carton care se utilizeaza pentru acoperirea anumitor produse.Produsele pot fi de tot felul, de la cele alimentare la jucarii si electrocasnice.

Ambalajele sunt facute din carton care este un material foarte dur, rigid dar care rezista mai mult timp fata de unele din plastic de exemplu care se pot deteriora mai usor.

Datorita acestor ambalaje din carton,  produsele isi pastreaza forma lor initiala si nu degaja nici un miros.

Produsele se impacheteaza in ambalaje si sunt tinute in magazin pana cand clientul doreste acel produs impachetat si vanzatorul il poate da spre cumparare.

Preturile ambalajelor sunt avantajoase, depinde insa de tipul de ambalaj dar si de tipul de material din care este realizat.

Ambalajele sunt importante si datorita faptului ca pe ele scrie denumirea firmei produsului, ingredientele produsului respectiv,  cantitatea de produs ș.a..Avand in vedere toate caracteristicile  produsului, clientul este informat bine si poate alege daca va cumpara produsul respectiv sau nu.

Calitatea ambalajelor depinde de materialul din care este facut, de firma produsului.Daca materialul este realizat din plastic, acesta se va rupe usor dar daca este facut din carton sau sticla, de exemplu, acesta va rezista mai mult timp fara sa fie zgariat sau deteriorat.

Ambalajele se lipesc sau se vor pune pe produsul respectiv, dupa care va urma punerea etichetei si introducerea produsului in rafturile magazinelor.Acestea se gasesc peste tot, in absolut toate magazinele de orice fel.

Ambalajul pus pe fiecare produs in parte difera in functie de caracteristicile produsului, de ce anume se doreste sa se exprime prin produsul respectiv dar si de culoarea specifica produsului.

Este necesar ca orice produs sa aiba ambalaj pentru a fi ferit de eventualele bacterii din magazin, de praf si de alte substante daunatoare organismului uman.

Ambalajele din carton se mai pot utiliza si pentru produsele cosmetice, parfumuri,  ustensile de machiaj.Acestea pun in evidenta rolul cosmeticelor in viata oricarei femei prin multitudinea de culori utilizate pentru ambalarea unor astfel de produse,  prin materiale diverse.

Ambalajele sunt realizate de catre firmele produsului peste care este introdus ambalajul produsului.Produsele sunt puse pe benzile anumitor fabrici, dupa care urmeaza sa se ataseze ambalajul fiecarui produs in parte.

Cartonul este un material foarte dur dar totusi, acesta se poate rupe usor datorita flexibilitatii sale.

Ambalajele sunt realizate de specialisti sau chiar de catre anumite aparate tehnologice care le fac automat, doar apasand pe anumite butoane.Totusi, cel mai important lucru este ca ambalajul sa defineasca produsul.

1)Ambalajele din carton au ca si proprietati:

  • este un material rigid,
  • se rupe usor,
  • nu se deformeaza usor.

2)Ambalajele din carton au ca si avantaje:

  • pretul lor este acceptabil,
  • informeaza clientul cu privire la produsul respectiv,
  • rezista mult in timp.

3)Ambalajele din carton trebuie sa tina cont si de:

  • tipul si firma de carton utilizat,
  • natura produsului respectiv,
  • forma si culoarea produsului care urmeaza a fi ambalat.

Astfel ca,  ambalajele din carton sunt  necesare produselor si nu trebuie sa le lipseasca acestora datorita faptului ca le protejeaza dar  definesc si produsul respectiv, in sine.