Ambalaje din carton de la Prodamco

ambalaje din carton

De ce este important un ambalaj din carton? In primul rand pentru ca iti salveaza produsul pe care l-ai dorit atat de mult…atunci cand un soc mechanic puternic in mkod normal ar afecta tot ce ii apare in cale . Am cumparat doua vaze chinezesti foarte vechi, de la anticariat, imi placeau enorm, ma uitasem la ele indelung timp de vreo doua luni, insa nu ma puteam indura sa le cumpar, erau destul de scumpute… Insa intr-o zi mi-am luat inima in dinti si am pus banii pe tejghea si le-am luat.  Problema s-a pus apoi cum sa le ambalam ca sa ajung cu ele in siguranta acasa? Imi tot spunea vanzatorul de ceva ambalaje din carton special, ca sa nu se sparga in caz de soc. Nu intelesesem de unde sa iau un astfel de carton, daca nu mi-ar fi dat in scris o adresa si un numar de telefon, nu ar fi fost ok. Am sa va spun si de ce.  Pana acasa ajungeam eu cum ajungeam, insa cum as fi ajuns peste granita, pentru ca voiam sa le duc cu adevarat acasa. Nu mai locuiesc in tara si voiam sa le aduc cu mine in Germania, unde am acum resedinta.

Firme de comercializare a ambalajelor din carton

Am dat telefon la numarul de pe biletelul pe care mi-l daduse vanzatorul, Am intrebat daca ma pot ajuta cu cateva ambalaje din carton pentru cele doua vaze chinezesti mpe care tocmai le cumparasem. Mi-au spus ca ma pot ajuta, evident, doar sa stie ce fel de carton doresc si de ce dimensiuni as avea nevoie.  Am spus ca inca nu stiu si ca o sa le dau telefon in cel mai scurt timp sa le comunic dimensiunile. Mi-au spus ca existau mai multe feluri de ambalaje din carton: mai groase sau mai subtiri. Am ales cele mai groase, tocmai pentru ca voiam ca vazele sa ajunga in perfecta stare acasa. Evident ca si pretul ambalajelor din carton mai gros ma interesa.  Sunt multe firme de comercializare a ambalajelor. Unele dintre ele erau destul de cunoscute, iar altora nu le stiam nici macar politica de preturi.  Am ales una dintre firme, care avea preturile cat de cat la mijloc. Am vazut si cateva ambalaje de carton facute si distribuite de ei si mi ,s-au parut de o calitate foarte buna. De asta i-am si ales.

Ambalajele din carton pot salva vieti

Mi s-a intamplat sa merg intr-o iarna pe o straduta mai ingusta si era foarte mult polei pe jos. Am alunecat, evident, insa capul mi-a cazut pe o adunatura de ambalaje din carton. Daca nu erau acele ambalaje acolo sigur ma loveam foarte tare la cap. Uite ca ambalajele pot avea si astfel de intrebuintari. Ma bucur ca au fost acolo, pentru ca altfel petreceam mult timp in spital. Oricum am cumparat ambalaje de carton de la Prodamco pentru cele doua vaze chinezesti pe care am vrut sa le duc acasa, am ajuns cu ele in stare perfecta si mi-au fost admirate.