Alvi Serv. Obligatiile pe care le ai daca detii un animal de companie

Alvi Serv. Obligatiile pe care le ai daca detii un animal de companieIubesti foarte mult cainii si vrei sa-ti iei unul de talie mai mica, astfel incat sa-l poti tine la bloc si sa se bucure si copiii tai de un animal de companie? Sau poate ca iti plac foarte mult pisicile si iti doresti, inca de multa vreme, una din rasa British Shorthaire, dar pana acum nu ai considerat ca a venit momentul potrivit pentru un nou membru al familiei.

Indiferent ca stai la casa sau la bloc, atunci cand ai un animal de companie trebuie sa te ingrijesti de el asa cum se cuvine. Fie ca e pisica, caine, iepure, hamster sau cal, animalele au nevoie de toata atentia si ingrijirea pe care le-o poti oferi. Nu conteaza ca este duminica sau Craciun, un caine vrea si trebuie plimbat zilnic. Nu conteaza ca ti-e somn, animalele de la ferma au nevoie de hrana si asternut curat in fiecare zi.

Insa, pe langa toate acestea, vine un moment in care trebuie sa te desparti de cel mai bun prieten al tau, necuvantator. Acest moment nu este deloc placut, mai ales daca este sa iei in considerare ca o pisica de apartament, de exemplu, poate trai si 20 de ani! Problema care intervine in acest caz este ca nu stii ce sa faci cu lesul animalului, astfel incat sa nu creezi nimanui probleme.

Alvi Serv are grija de mediul inconjurator prin serviciile de ecarisaj prestate

Din fericire pentru tine si pentru toti iubitorii de animale, exista si firme care se ocupa cu ecarisajul animalelor moarte. Fie ca este vorba despre animale de companie, despre animalele unei ferme sau despre cainii vagabonzi, Alvi Serv din Arad iti sta intotdeauna la dispozitie. Arad, Timis, Caras-Severin sau Hunedoara, toate aceste 4 judete se afla in grija companiei Alvi Comserv.

Nu este usor sa-ti ie ramas bun nici macar de la un animal, dar atunci cand o faci este indicat sa te gandesti si la mediul inconjurator. Nu ingropa animalul in gradina si cu atat mai putin nu-l arunca la pubela de gunoi, acest lucru poate fi periculos pentru intreaga comunitate.

Cel mai bine este sa apelezi la serviciile specializate ale unei firme de ecarisaj, cum este si Alvi Serv din Arad. Compania se adreseaza atat persoanelor fizice, cat si celor juridice, indiferent de nevoile lor. Echipa companiei vine si colecteaza, transporta si apoi incinereaza cadavrul animalului sau animalelor cu pricina si tu esti, in acest fel, impacat ca ai facut tot ce trebuia, pana in ultima clipa.

Cum realizeaza Alvi Serv incinerarea? Compania este dotata cu un incinerator model A2600, care este un model ecologic, de dimensiuni mari. Acesta este complet automatizat si are o Alvi Serv. Obligatiile pe care le ai daca detii un animal de companie1capacitate de lucru de 500 de kg/h. Arderea deseurilor este rapida, iar noxele rezultate din acest procedeu sunt in permanenta verificate pentru a nu fi daunatoare mediului inconjurator.

Abatoare, carmangerii, ferme mari, clinici veterinare sau doar animale de companie, Alvi Serv face fata oricarui volum de munca si contribuie la un mediu mai curat si mai sanatos pentru toti oamenii!

Daca vrei sa ai grija de animalul tau asa cum se cuvine, pana in ultimul moment, alege ecarisaj Alvi Serv. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si serviciile Alvi Serv? Suna la numarul 0740-256.276 sau trimite un e-mail pe adresa contact@alviserv.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro.