Alitatun iti ofera produse de calitate elvetiana!

robineti industriali    Fiecare tara este recunoscuta datorita indemanarii locuitorilor ei cand vine vorba de un anumit aspect: masini, anumite preparate, articole vestimentare etc. In acest tipar se incadreaza si Elvetia, una dintre tarile recunoscute pentru precizia cu care sunt realizate mjoritatea produselor, dar si pentru gradul superior de calitate al acestora. Astazi, ne vom referi la produsele industriale si, mai exact, la robineti industriali produsi in Elvetia. Una dintre cele  mai apreciate si recunoscute filme elevetiene este InteApp Elvetia, insa, in cazul in care vei incerca vreodata sa gasesti produsele acestei firme in Romania, vei observa ca acestea se gasesc intr-un singur loc: in cadrul companiei Aliatun. Prin urmare, in momentul in care cauti robineti industriali de calitate, marca InterApp, apeleaza la singurul distribuitor al acestei firme din intreaga tara: Alitatun!

In ce domenii pot fi utilizati robinetii industriali?

Robinetii industriali sunt utilizati in mai multe domenii decat ti-ai imaginat vreodata; in functie de model, acestia se pot potrivi mai multor aplicatii, insa niciun tip de robinet industrial nu are utilizare generala. De aceea, este foarte important ca, in momentul in care ai nevoie de un robinet industrial, sa apelezi la ajutorul unui expert care sa te ajute sa faci alegerea corecta. In acest scop, firma Aliatun iti pune la dispozitie o echipa de consultanti cu experienta in domeniu, care sunt gata mereu sa iti vina in ajutor.

Robinetii industriali pot fi utilizati in aplicatii ale industriei alimentare, ale industriei chimice, ale industriei petroliere si multe altele. Luand in considerare mediul de provenienta al acestor robineti, nu va trebui sa te ingrijorezi cu privire la calitatea acestora: robinetii industriali Alitatun vor indeplini toata gama de cerinte in momentul exploatarii, indiferent de dificultatea conditiilor de lucru.

Despre robinetii industriali Alitatun

Compania Alitatun iti pune la dispozitie o gama vasta de robineti industriali; avand in vdere faptul ca suntem unic distribuitor al produselor InterApp in tara noastra, scopul nostru este de a le oferi clientiilor nostri cat mai multe solutii, pentru a obtine cele mai bune rezultate. Tot din aceasta cauza iti punem la dispozitie si detaliile tehnice pentru fiecare model de robinet industrial disponibil in parte, insa, pentru a obtine o descriere completa, este de recomandat sa apelezi la ajutorul unui consultant al firmei. Astfel, vei putea afla absolut tot ceea ce iti doresti despre produsul pe care urmeaza sa il achizitionezi, inainte de a-l plati!

Gama de robineti industriali comercializati de firma Alitatun cuprinde:

–         Robineti cu diafragma – fabricati din material metalic sau plastic, utilizati in aplicatiile industriale. Luand in considerare modul de functionare al acestora (supape de inchidere in sistemele de proces), acesti robineti pot fi utilizati si in industria farmaceutica si alimentara.

–         Robineti cu bila – aceste piese sunt realizate din inox sau din alte materiale metalice, dar si din materiale precum PVC-ul, PVDF-ul etc. Acestia sunt de diferite forme.

–         Robineti de retinere – ideali in marea majoritate a aplicatiilor industriale, recomandam utilizarea acestor piese in special in medii ce nu contin particule mecanice in fluid.

–         Robineti de reglare – gama de modele de robineti de reglare este vasta, la fel ca si gama de accesorii pentru acestia: pozitionere, valve etc.

Alege robineti industriali Alitatun! Pentru a obtine mai multe informatii, acceseaza site-ul www.alitatun.ro!