Alemar Design Bucuresti – ambalaje de nota 10!

Cauti servicii profesionale de proiectare integrala, tiparire si tratare carton, receptie si sortare produse, termosudare, etichetare si ambalare colectiva?

Vrei diverse servicii de termoformare precum proiectarea, executarea de matrite si stante, termoformarea, debitarea sau stantarea?

Iti trebuie cutii transparente din PVC,  stantate, imprimate serigrafic sau folio, caserate sau  lipite?

Colaboreaza in acest caz cu firma bucuresteana Alemar Design!alemar

Avand sapte ani de experienta pe piata romaneasca a ambalajelor din PVC transparent (ambalaje tip blister, cutii, termoformate), compania Alemar Design este un important distribuitor pe piata vest europeana, calitatea produselor oferite clientilor fiind una deosebita.

Alemar Design are pentru tine diferite servicii, in functie de cerinte si nevoi:

  • Ambalare in blister – proiectare integrala, tiparire si tratare carton, receptie si sortare produse, termosudare, etichetare si ambalare colectiva, expediere in tara si strainatate
  • Termoformare – proiectare, executare matrite si stante, termoformare, debitare si stantare, etichetare si ambalare colectiva, expediere in tara si strainatate
  • Cutii transparente din PVC – proiectare, stantare, imprimare serigrafica sau folio, caserare, lipire, ambalare produse, etichetare si ambalare colectiva, expediere in tara si strainatate
  • Promotii si evenimente – stantare, imprimare serigrafica sau folio, caserare, ambalare produse, etichetare si ambalare colectiva, expediere in tara si strainatate

Calitatea produselor si serviciilor oferite clientilor este la standarde europene, lucru certificat si de portofoliul partenerilor de afaceri ai firmei, dintre care mentionam L’oreal SA, Winmarkt SA, Gipo Pescar SA, Metaplast SRL,  Alfa Romtrans SRL, Shell SA, RomInvent SA, Help Net SA, Juno SA,  Termodensirom SA, Lades Group SRL, Alix Avien SA, ArtMedia Star Group SRL, Biocosmet SRL, Celest Advertising SRL, Lotus 95 Cosmetics SRL sau Y&R / Team Advertising SA.

In oferta firmei Alemar Design din Bucuresti vei gasi si servicii de caserare pentru cutii transparente de ambalare si produse din polipropilena si veralit, tarifele practicate fiind cele mai bune de pe piata.

Cu ajutorul echipamentelor moderne si a tehnologiilor de ultima generatie, specialistii firmei Alemar Design iti pot confectiona produse speciale, cu un design unic.alemar 1

Caserarea suprafetelor din PVC, polipropilena sau veralit consta in principal in lipirea unui strat de hartie sau celuloid, pentru infrumusetarea sau transmiterea unor mesaje. Toate materialele caserate sunt obtinute prin presare, intr-un mod simplu si necostisitor, iar priza intre suportul mai dur si hartia cu model este facuta rapid, echipamentele folosite nepermitand aparitia golurilor intre cele doua foi de material.

Serviciile de caserare ale companiei Alemar Design din Bucuresti se adreseaza in special clientilor care isi doresc cutii transparente din PVC, porturi de carti de vizita, cutii personalizate si genti de cumparaturi sau de cadouri, suporturi pentru documente promotionale si mape. Acestea sunt furnizate pentru serii mici si medii de produse.

Pentru calitate si unicitate, la cele mai bune preturi, alege-ti un partener pe masura!

Colaboreaza cu Alemar Design Bucuresti – compania care iti ofera ambalaje de nota 10!

Contact:

Localitate: Bucureşti
Adresa: Str. Raul Soimului nr. 9, bl. 49, sc. 4, ap. 52 sect. 4
Telefon: 0722 657 070 | 021 255 4201
Fax: 021 255 4201

 

In momentul in care vei contacta firma nu uita sa mentionezi faptul ca ai gasit-o pe site-ul zoom-biz, beneficiind astfel de cel mai bun pret.

Citeste si alte materiale interesante, aici!