Alege Tipul de Motocultor De Care Ai Nevoie de pe rotakt.ro

Daca vreti sa achizitionati un motocultor de cea mai buna calitate la un pret corect accesati rotakt.ro, unde gasiti nu doar informatii importante ci si o varietate de modele de motocultoare din care sa alegeti.

Firma ROTAKT si-a început activitatea în anul 1994, pornind de la ideea de a oferi clientilor o gama variata de scule si utilaje toate in acelasi loc. Fiind printre primele magazine de acest gen din Valcea, firma s-a dezvoltat rapid avand cerere de la clineti din intreaga tara. Cu o experienta ridicata in domeniu, firma a reusit sa identifice si sa colaboreze cu succes cu cei mai buni producatori din tara si din strainatate, iar multe dintre produse sunt de import propriu.

motocultor-rotakt-mf360-ti360-3-650x489Momentan ROTAKT are sase puncte de lucru in Valcea (3 in Ramnicu Valcea, 2 in Dragasani si unul in Horezu) si un punct de lucru pentru SERVICE, care ofera o gama larga de produse si servicii. Printre cele mai reprezentative produse din gama firmei se numara utilajele agricole marca ROTAKT, produse de o foarte buna calitate si cu un grad ridicat de performanta.

Tipuri de motocultoare oferite de Rotakt

Motocultor pe benzina, motor 6.5 CP, cutie de viteze cu priza de putere, dotat cu roti de cauciuc, freza pamant. Este perfect pentru munca in gradina oferind posibilitatea de a atasa accesorii precum, plug de arat.

  • Motocultor Rotakt RO500, 7 CP, benzina (model 2015)

Motocultor pe benzina, motor 7 CP, transmisie pe curele si lant in baie de ulei, dotat cu roti de cauciuc, freze segmentabile. Este perfect pentru munca in gradina oferind posibilitatea de a atasa accesorii precum, plug de arat, plug de bilonat, plug de scos cartofi, prasitoare, remorca, etc.

  • Motocultor Rotakt ROG100A, 7 CP, benzina

Motocultor pe benzina, motor 7 CP, cutie de viteze cu priza de putere, carcasa reductor din fonta, dotat cu roti de cauciuc, freze segmentabile.

  • Motocultor Rotakt ROG135E, 10 CP, diesel, model 2015

Motocultorul Rotakt ROG135E este dotat cu un motor diesel puternic de 10.0 CP, roţi de cauciuc mari (5.00-12), freze detaşabile. Fiabilitatea motocultorului ROG135E este ridicată si ofera posibilitatea de ataşare plug, remorcă, semănătoare, dispozitiv de cosire şi alte accesorii.

  • Motocultor Rotakt ROG90, 7 CP, benzina

Motocultor pe benzina, motor 7 CP, cutie de viteze cu priza de putere, carcasa reductor din fonta, dotat cu roti de cauciuc, freze segmentabile. Este perfect pentru munca in gradina oferind posibilitatea de a atasa accesorii precum, plug de arat.

Acestea sunt doar cateva dintre modelele de motocultoare oferite de firma Rotakt. Daca nu stiti ce model sa alegeti, apelati cu incredere la specialistii firmei si ei va vor ajuta sa faceti alegerea cea mai potrivita. De asemenea, firma ofera si produse la promotii, pentru ca tu sa iti poti achizitiona toate echipamentele necesare pentru munca in gradina. De asemenea beneficiati de transport gratuit pentru comenzi peste 1000 de lei si de service rapid. Puteti comanda direct pe site sau prin telefon, la numerele afisate pe site.