Alege sistemele de osmoza inversa Proaquapure!

proaquaApa potabila face parte din gama putinelor resurse fara de care viata pe Terra ar fi imposibila; din aceasta cauza, trebuie sa facem tot posibilul pentru a prezerva resursele disponibile pentru o perioada cat mai lunga de timp. Din nefericire, chiar si putinele surse de apa potabila pe care le putem utiliza au in compozitia lor substante care pot afecta organismul uman; in acest scop, specialistii in domeniu au dezvoltat o serie vasta de metode prin care sa purificam apa, atat pentru utilizatorii casnici, cat si pentru cei industriali. In momentul in care cauti un sistem care sa retina impuritatile din apa, iti recomandam sa arunci o privire peste categoria de sisteme osmoza inversa pusa la dispozitie de Proaquapure!

Care este scopul sistemelor de osmoza inversa?

Sistemele de osmoza inversa fac parte din categoria filtrelor de sedimente, alaturi de filtrele de impuritati. Rolul sistemelor de osmoza inversa este, in fapt, de a separa sedimentele din apa potabila, finetea de filtrare ajungand pana la 0.001 microni (pentru a-ti forma o idee, 1 micron reprezinta o particula de 100 de ori mai mica decat cele vizibile cu ochiul liber). Gama vasta de sisteme osmoza inversa care iti este pusa la dispozitie de firma Proaquapure iti ofera solutia ideala pentru debite diverse, de la 100 de litri pe zi si pana la 100 000 de litri pe zi.

Sistemele de osmoza inversa oferite de Proaquapure sunt de mai multe tipuri:

–         Filtre Standard – sunt realizate din doua piese si sunt destinate in special utilizatorilor casnici si instalatorilor. Aceste filtre sunt realizate din ABS si SAN transparent si au o constitutie robusta si fiabila.

–         Filtre Big Blue – filtrele din polipropilena Big Blue sunt ideale pentru debitele mari de functionare; acestea sunt simple, rezistente la socuri si au o constructie compacta si fiabila. Capacitatile nominale ale acestor filtre ajung pana la 6000 de litri pe ora.

–         Filtre Centrifugale – filtrele centrifugale sunt utilizate pentru a elimina impuritatile de pe traseele de conducte pe intregul parcurs al circuitului, incepand de la sursa de apa si pana la consumator. Impuritatile care se acumuleaza vor putea fi vazute in bolul transparent aflat la baza filtrului si sunt foarte usor de forjat.

–         Filtre Industriale – aceste filtre sunt recomandate in cazul debitelor foarte mari, cu scaderi mici de presiune. Filtrele industriale au scopul de a retine impuritatile, dar si gustul sau mirosul neplacut al apei.

–         Filtre Industriale WP Inox

–         Filtre industriale x 100 B

In ce domenii pot fi utilizate sistemele de osmoza inversa?

Sistemele de osmoza inversa Proaquapure pot fi utilizate atat in cazul apelor provenite din sol, cat si in cazul apelor provenite din retelele publice; astfel, acestea pot fi utilizate intr-o gama vasta de domenii. Poti alege sisteme de osmoza inversa fie ca iti doresti sa filtrezi apa care iti ajunge in locuinta, fie in cazul in care lucrezi ca instalator. Sistemele de osmoza imnversa pot fi utilizate intr-o gama vasta de domenii datorita posibilitatii de a le dota cu diverse echipamente, cum ar fi lampile ultraviolete ce au scopul de a dezinfecta apa sau aparatele de control al calitatii apei potabile.

Alege sisteme osmoza inversa Proaquapure! Pentru a obtine mai multe informatii, acceseaza site-ul www.proaquapure.ro!