Alege siguranta si protectia oferita de Kwesto

Iti doresti un mod eficient prin care sa securizezi banii si documentele importante de la locul de munca? Vrei un produs ieftin, dar rezistent care sa asigure siguranta bunurilor tale?Nimic mai simplu; compania Kwesto iti ofera acum, o gama diversificata de seifuri metalice de cea mai buna calitate. Aceste seifuri vor fi perfecte in cadrul birourilor, sediilor de companii, reprezentantelor firmelor, spatiilor comerciale, dar si in cadrul locuintelor personale sau in camerele hotelurilor de dimensiuni mari, mici sau medii.

Un seif poate adaposti in siguranta obiecte de valoare, documente importante, bani sau alte produse personale de interes. Seiful poate fi instalat usor si rapid, acesta putand fi montat in orice spatiu. Seifurile pot lua diverse forme, marimi sau modele astfel ca puteti alege seifuri care sa se incadreze si sa se asorteze cu mobilierul dintr-o camera, puteti achizitiona un seif tip dulap, sau, desigur, puteti cumpara un seif de dimensiuni mai mari care sa garanteze protectie indiferent de situatie.

Seifurile au mai multe clase de siguranta, in functie de dificultatea cu care pot fi deschise sau sparte de catre persoane rau intentionate. De regula, aceste produse sunt confectionate din otel, unul din cele mai dure metale de constructie. Diversele modele ofera caracteristici sau dotari precum: rezistenta la incendiu, fante de introducere, casete rabatabile, incuietori cu cifru mecanic sau electronic, polite permutabile si altele. Seifurile metalice sunt prevazute cu protectie impotriva gauririi, avand diferite grosimi si un numar diferite de straturi ce le cresc rezistenta. Ele sunt de obicei montate in peretii dubli, fara a fi vizibila marimea lor in exterior. Unele modele se utilizeaza, insa, normal ca dulap, doar ca sunt mult mai rezistente la impact sau efractie.

Dupa cum puteti observa, caracteristicile unui seif pot fi extrem de variate, fiecare model fiind destinat unui anumit tip de utilizare. Astfel, in functie de aceste caracteristici, dar si de modelul ales, pretul de achizitie va varia considerabil. De aceea, inainte de a cumpara un seif metalic, documentati-va pentru a alege exact produsul care sa satisfaca necesitatile dumneavoastra.

Kwesto va pune la dispozitie o gama extinsa de produse asadar, alegerea celui potrivit nu va reprezenta o problema pentru cei interesati. Kwesto este un magazin online prin intermediul caruia puteti cumpara aproximativ 12,000 de produse incepand de la dotarea de baza a birourilor si terminand cu variantele de dotare a spatiilor de productie. Toate produsele comercializate sunt oferite sub cel mai avantajos raport calitate /pret. Compania pune spre vanzare doar produse de cea mai buna calitate, incercand sa satisfaca cerintele tuturor clientilor, venind in ajutorul acestora si cu diverse oferte de pret sau discount-uri speciale.

Puteti vizualiza modelele de seifuri metalice Kwesto prin accesarea magazinului online mentionat. O varietate de alte produse va fi afisata, dar prin filtrele puse la dispozitie, o sa reusiti sa ajungeti la categoria dorita in cel mai scurt timp posibil. Pentru a plasa o comanda va trebui sa completati formularul online in urma caruia o sa fiti contactat telefonic de un reprezentant Kwesto pentru confirmare. Desigur, puteti executa comenzi si in mod direct, prin utilizarea datelor de mai jos.

Kwesto, date de contact

Telefon: 0250 702 110 sau 0720 54 94 15
Fax: 0250 744 400
E-mail: kwesto@kwesto.ro

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.